Retourneren

We willen je graag blij maken met ons pakketje. Als je iets wilt ruilen of retourneren, kan dat natuurlijk. Binnen 30 dagen kun je jouw pakketje gratis retourneren. Om gratis naar ons te retourneren, kun je een mail sturen naar support@retrobubble.nl. Je ontvangt dan per mail een gratis retourlabel van ons. Vergeet in je mail niet het bestelnummer en artikel dat je wenst te retourneren te vermelden. Binnen 10 werkdagen nadat wij je bestelling retour hebben ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag terug.

Heb je een incompleet of beschadigd product ontvangen?

Wanneer je iets bij ons bestelt, mag je ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Mocht je een defect, beschadigd of incompleet artikel ontvangen hebben, zorgen wij graag voor een goede afhandeling hiervan. Is jouw product defect geraakt binnen de retourtermijn? Dan kun je het product retourneren op de bovenstaande wijze.


Garantie

Voor ieder product dat je via onze webshop hebt gekocht, geldt de wettelijke garantie van 2 jaar. Deze houdt in dat een product hetgeen moet doen, of is, wat je als klant in alle redelijkheid ervan mag verwachten. De aangeboden eigen garanties of eventuele fabrieksgaranties doen géén afbreuk aan de wettelijke rechten die jij als consument hebt. Is jouw product defect geraakt buiten de retourtermijn, maar binnen de garantietermijn en heb je je product via onze webshop gekocht? Dan helpt ons support team jou graag. Stuur dan een mail naar support@retrobubble.nl met vermelding van het bestelnummer en het defect.