Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

What about Love Is Blind?

Hoewel de hele wereld compleet in de ban lijkt te zijn van de Netflix-serie Love Is Blind, kan ik dit programma écht niet aan. Ik geniet intens van reality-shows en binge watch programma’s als Love Island, The Circle en The Kardashians non-stop. Ik ben echt niet vies van drama, snelle liefdesverklaringen en psycho chicks. Maar dit, guys, dit slaat alles. Het was een lange zit, maar ik heb alle 11 afleveringen bekeken.

Als die hard Circle-lover was ik he-le-maal stoked over Love Is Blind. Ik dacht: yes, weer een programma waar mensen elkaar leren kennen zonder elkaar te zien. Dit belooft veel goeds en ik ben helemaal klaar voor deze nieuwe addiction. Little did I know. Het elkaar “leren kennen” duurt dus letterlijk enkele dagen. Na de ontzettend snelle “I love you’s” en “I want you to be father of my children’s” gaan ze in aflevering 3 al op huwelijksreis en wonen ze in aflevering 6 al samen. Trust me: buiten het te rappe tempo, ga je ook echt flabbergasted zijn over de deelnemers. Want waar haal je dit soort types vandaan? For real. Het is duidelijk dat deze mensen problemen hebben en ik kan niet aanzien hoe deze tentoongesteld worden in dit programma. Ik hoor je denken: why the heck heb je alle afleveringen dan bekeken? Girl, dat vraag ik me ook af. Maar de hele wereld is lyrisch en ik wilde weten waarom. 

Mijn advies: don't waste time en kijk een andere serie. Kijk het nieuwe seizoen van de Kardashian's op Videoland, kijk The Circle als je die nog niet gezien hebt of kijk voor mijn part Kees & Co. Want geloof me, 11 uur lang cringen om een serie is láááng.

 

  • Mar 09, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie