Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Vegetarische hotspots

Als ik nog eens Tinder avonturen zou moeten beleven (die je hier trouwens kunt lezen),  zou er in mijn bio sowieso iets staan over mijn grootste liefde: (uit)eten. Elk me-momentje dat ik heb, gaat namelijk gepaard met eten. De hele dag ben ik bezig met wat ik wanneer ga eten én het liefste waar ik dat ga eten. Vegetarische hotspots zijn dus erg belangrijk. Gelukkig zijn die er steeds meer, naast de menukaarten waar steeds meer vegetarische opties op te vinden zijn.

1. VEGAN JUNKFOOD BAR

Sowieso moet je hier eens gaan eten. Naast dat je de perfecte foto's voor je Instagram feed kunt maken, is het eten hier fantastisch. Mijn ultieme favoriet is zeker weten de Truffle Suprême. 

2. Deermama.nl

We weten dat deze plek ook weer zó perfect is voor je Instagram foto, máár het eten is minstens net zo goed. Lunch, brunch of dinner; hier wil je gewoon zijn voor iedere maaltijd.

3. SLA

Als je Nina Pierson volgt op Instagram, komt dit restaurant je vast bekend voor. Een biologische saladebar met rijke gerechten vol smaak, vitamines, proteïnen en allerlei ander lekkers voor een eerlijke prijs. Hier heb behalve de Salmon salade héél veel vegetarische opties.

4. Meatless District

In Amsterdam kun je op twee locaties veganistische brunch & dinner eten. Salades, wraps, burgers, sweets en ga zo maar door... zó lekker.

5. Mastino V Pizza

Een vegan pizzeria in Amsterdam, die alle ingrediënten in eigen keuken maakt. Benieuwe naar de zoete Red Velvet Pizza of de huisgemaakte limoncello? Reserveren dan maar ;-)

Heb jij nog vegetarische of veganistische hotspots die ik echt eens moet bezoeken? Laat het me vooral weten, zodat ik weer een nieuwe plek heb voor mijn hobby. ❤

  • Mar 11, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie