Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

The Circle is BACK!

Yeah babes, jullie lezen het goed! Ik moest ook even knipperen toen ik het zag, maar er staat een nieuw seizoen van The Circle of Netflix. En nee, deze keer geen Amerikaanse versie... Het gaat om The Circle Brasil. Hoewel we natuurlijk allemaal met smacht zitten te wachten op de USA versie, kunnen we de tijd echt wel even doorkomen met deze Braziliaanse versie. 

Laat me je even gauw bijkletsen. Ik ben namelijk gisteren begonnen met kijken (want ja, wat doe je anders while social distancing) en ik moet je zeggen dat het wel echt even wennen is. Hoewel het concept natuurlijk exact hetzelfde is (which we love), is de taal wel een dingetje. Je kunt niet even op je telefoon scrollen en gewoon luisteren, want ik zeg het je: dat Portugees is niet te volgen. Het maakt het dus wel een stuk lastiger om de chats en de aanwijzingen van The Circle te volgen, want je kunt het simpelweg niet lezen. Maar on the other hand: de typetjes zijn weer hi-la-risch. 

De deelnemers van dit Braziliaanse seizoen komen enorm overeen met de deelnemers van het USA seizoen. Er is weer een flamboyante gay (hij heet Dumaresq), een pretty girl (Ana Carla), een flirt (JP), een gamenerd die helaas toch niet in de buurt van onze vriend Shooby komt (Gaybol) en een lesbische meid die de catfish van het spel is (Loma die Lucas speelt). 

Heb ik je al enthousiast weten te maken? Vast wel. Veel kijkplezier, babes.

 

  • Mar 19, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie