Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Jessie Maya
Feb 26, 2020

Ode aan: Jessie Maya

Met de komst van social media, is er ook een trend gestart waar we géén fan van zijn. Namelijk het droppen van gemene comments vol kritiek bij mensen, alsof het niet iemands dag kan verpesten. Als tegenbeweging schrijven we in Februari dagelijks een ode aan een vrouw waar we persoonlijk fan van zijn. Het is toch véél fijner om een positief effect op iemands dag te hebben?
Lees meer
Ode aan: Julia Mekkes
Feb 24, 2020

Ode aan: Julia Mekkes

De laatste week van de odes is van start gegaan! Vandaag schrijven we al onze 24e ode. Er zijn zóveel bijzondere vrouwen die volgens ons wel een ode verdienen. Why? Because girls support girls. En eerlijk: hoe leuk is het om complimentjes in het rond te strooien? Juist! Net zo leuk als ze ontvangen 😊. Vandaag gaat onze ode over een mega coole chick, namelijk: Julia Mekkes.
Lees meer
Ode aan: Nikkie Tutorials
Feb 23, 2020

Ode aan: Nikkie Tutorials

Happy Sunday, ladies! Zijn jullie ook in de mood voor een nieuwe ode? Because we are still going strong ;-). Never underestimate the power of a compliment. And makeup. Juist ja, jullie weten waarschijnlijk al waar we heen willen. Onze ode vandaag gaat namelijk over dé make-up queen van Nederland (en misschien wel de hele wereld): Nikkie Tutorials.
Lees meer
Ode aan: Paulien Tilstra
Feb 22, 2020

Ode aan: Paulien Tilstra

Yay, tijd voor een nieuwe ode! We gaan langzaam richting het einde van onze Galentine’s maand. Dé maand waarin we iedere dag een ode schrijven aan een vrouw die ons inspireert. Waarom we dit doen? Omdat wij vinden dat vrouwen elkaar wel wat meer mogen supporten. Want hoe leuk is het om complimentjes te geven? Vandaag richten we onze ode aan één van de prachtige Tilstra zusjes: Paulien Tilstra. 
Lees meer
Ode aan: Lieke Biemans
Feb 21, 2020

Ode aan: Lieke Biemans

Girls support girls, right? Daarom schrijven wij in februari iedere dag een ode aan een bekende Nederlandse vrouw. We zijn nog steeds helemaal into onze odes, want hoe leuk is het om positiviteit te verspreiden? Daarom gaat de ode van vandaag over iemand die een en al positiviteit uitstraalt. Namelijk: Lieke Biemans.
Lees meer
Ode aan: Mikky Kiemeney
Feb 20, 2020

Ode aan: Mikky Kiemeney

Yup, we’re still going strong met onze dagelijkse odes. We gaan nog even door tot eind februari. Gelukkig zijn er zoveel bijzondere vrouwen waar we een ode over kunnen schrijven. Vandaag dragen we onze ode op aan een van de meest sympathieke vrouwen van Nederland. Namelijk: Mikky Kiemeney. 
Lees meer
Ode aan: @thestylevisitor, aka Anne de Wit
Feb 19, 2020

Ode aan: @thestylevisitor, aka Anne de Wit

Je ziet het vaak op Instagram. Quotes als ‘Girls support girls’. Het is al snel het zoveelste plaatje dat langskomt en zonder nadenken, (behalve over waar die leuke gifjes nou vandaan komen), scrol je verder. Toch is het goed om die boodschap soms te herhalen en er bij stil te staan. Want het is toch belangrijk én leuk om andere vrouwen te supporten?
Lees meer
Ode aan: Jessie Jazz Vuijk
Feb 18, 2020

Ode aan: Jessie Jazz Vuijk

Worden jullie al een beetje gek van al die ode’s? Wij kunnen er namelijk niet genoeg van krijgen. Februari staat, as you know, voor ons in het teken van women empowerment. Girls support girls. En die boodschap is zeker niet onbekend bij de persoon waar wij vandaag een ode over schrijven. Want als er iemand de positiviteitsprijs verdiend is het wel Jessie Jazz.
Lees meer
Ode aan: Mascha Feoktistova
Feb 17, 2020

Ode aan: Mascha Feoktistova

Het is maandag: een mooie dag voor een nieuwe ode. Want als er één dag in de week is waarop je wel een beetje empowerment kan gebruiken, is dat de maandag. Zoals je misschien gezien hebt, dragen wij de hele maand odes op aan vrouwen die ons inspireren. Vandaag hebben we een ode aan één van mijn favorieten: Mascha Feoktistova.
Lees meer
Ode aan: Juultje Tieleman
Feb 16, 2020

Ode aan: Juultje Tieleman

Hoewel Galentine weer voorbij is, gaan we toch nog even door met onze “Girls Support Girls” spirit. Waarom? Omdat we vinden dat we elkaar niet alleen met Galentine wat meer liefde moeten geven, maar ook gewoon door het jaar heen. Real queens fix each other’s crowns, right?! Vandaag dragen we onze ode op aan influencer Juultje Tieleman.
Lees meer