Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Love Island UK: de finale
Mar 16, 2020

Love Island UK: de finale

The moment we've all been waiting for was daar dan eindelijk: de finale. Oh my god, wat was het weer prachtig. Not gonna lie, ik heb flink wat happy tears gelaten. Besef even dat we 42 dagen lang elke dag naar onze vrienden uit de UK hebben gekeken en we weer flink wat maanden zullen moeten wachten op het volgende seizoen. Om het gat wat op te vullen, ben ik ze allemaal gaan volgen op Insta. 
Lees meer
Love Island UK: week 5
Mar 09, 2020

Love Island UK: week 5

Omg, girls! Wie is er nog meer ontzettend enthousiast over de afgelopen Love Island week? Ik kon mijn emoties maar moeilijk bedwingen. Er vertrokken iconische mensen uit de villa, maar er ontstonden ook nieuwe relaties (lees: tranen, tranen en nog eens tranen). Deze week is gewoon al de laatste week van dit fantastische seizoen. Zoals Leanne zou zeggen: I. just. can't. cope. :-( Are you ready for this? Op naar de voorlaatste analyse van de winter editie.
Lees meer
Love Island UK: week 4
Mar 02, 2020

Love Island UK: week 4

What. A. Week. Serieus. De Casa Amor week is elke keer opnieuw mijn favoriet. Ik vind het ook echt oprecht jammer dat de Nederlandse versie dit niet heeft. I'm totally here for the drama. Maar stiekem kon ik ook echt intens genieten van de deelnemers die wél besloten om trouw aan elkaar te blijven. Tijd om de tea over de afgelopen week weer te spillen. De afleveringen t/m zondag nog niet gezien? Be aware of spoilers.
Lees meer
Love Island UK: week 3
Feb 24, 2020

Love Island UK: week 3

Back for the juice, babes. De afgelopen Love Island week was echt insane. En we zitten gewoon alweer op de helft. Er gebeurde afgelopen week echt ontzettend veel. Maar er staat ons waarschijnlijk nog iets véél beters te wachten. Vandaag worden de Islanders namelijk opgesplitst voor Casa Amor. Lees mee als je de afleveringen tot en met zondagavond hebt gezien (spoiler alert).
Lees meer
Love Island UK: week 2
Feb 18, 2020

Love Island UK: week 2

Omg, ladies. We moeten het echt weer even hebben over de tweede week van Love Island. Want ik blijf echt elke aflevering mind blown over alles wat er gebeurd. Geloof me, de Nederlandse versie is hier niks bij. De Geordie Shore-achtige outfits, aanwezigheid van opvallende facings en cakey make-up looks zullen je verbazen. Time to spill the juice. Maar let op: lees niet verder als je nog niet gekeken hebt (spoilers!).
Lees meer
Love Island UK: de eerste week
Feb 10, 2020

Love Island UK: de eerste week

YAY. Videoland maakte vorige week bekend dat de nieuwe winter-editie eindelijk te zien is. Couldn’t be happier, want de UK versie is mijn fav als het gaat om Love Island. De accenten, extensions en mini bikini’s vliegen je om de oren. Maar dat maakt het juist zo leuk. Tijd om de eerste week in de villa te evalueren. Lees niet verder als je nog niet gekeken hebt (want: spoiler alert).
Lees meer