Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Paris Hilton en haar kookshow: what's happening?!

Okay, cool. Paris Hilton vond het wel weer eens tijd voor wat nieuws, dus besloot ze om kookvideo’s te gaan maken. Not gonna lie, ik ben hier enorm enthousiast over. Het is echt hi-la-risch en ik denk dat de gemiddelde chefkok cringed bij elke handeling. Maar echt, wat doet deze vrouw allemaal?! We lopen er even doorheen.

Het begint al bij de trui waarin ze in beeld verschijnt. Girl, die lijkt recht uit de 90s te komen. Heerlijk fout. Om nog maar te zwijgen over haar handschoenen. En ja, je ziet het goed. De handschoenen die ze gebruikt om haar hondje mee te knuffelen, gebruikt ze ook om mee te koken. Top. Zelf vindt ze haar handschoenen “sliving”. Sliving is haar zelfbedachte term waarmee ze de woorden slaying en living mixt. Ik denk daar ietsje anders over, maargoed die term houden we zeker erin. De merknaam “Barilla” is intussen all over the place. Ik denk aan een sponsordeal, hoewel ze enkele minuten later het hele product afkraakt. Oh well. Let’s start cooking.

Dit moet sarcastisch zijn. Dit kan niet anders. Ondanks dat ik zelf enorm onhandig ben, geloof ik niet dat dit bestaat. De lasagnebladeren vliegen in het rond, de halve zoutpot ligt over het vlees heen, de teflon laag van de pan wordt gigantisch bekrast met een metalen spatel en ga zo maar door. Ik cringe echt enorm bij het stukje over het gehakt. Ze stampt eerst letterlijk alle sappen uit het vlees en giet het vlees vervolgens af in een vergiet. Iets zegt me dat dit gerecht niet smaakvol gaat worden. Vooral als ze vervolgens besluit om geen uien en knoflook meer toe te voegen. Geen knoflook is in mijn ogen gewoon een crime. Come on, liever een teentje te veel dan te weinig. Vooral als het om lasagne gaat (is het lasagna of lasagne?). Ze sluit het af met een potje kant en klare saus, een overdosis aan ricotta en wat geraspte mozzarella. Stiekem kan ik niet ontkennen dat dit er echt té goed uit ziet wanneer het uit de oven komt. Wel blijf ik uiteraard twijfelen aan de smaak van deze creatie.

Paris, girl: we want more. Hoe cringy haar cooking skills (of eerder het gebrek aan) ook zijn: je kunt niet ontkennen dat deze enorme foute vertoning ontzettend vermakelijk is. "This is exactly like we imagined Paris Hilton to cook" reageren mensen onder haar video. Hier zijn we het volledig mee eens. Hoe cheesy het in beeld gebracht is, haar ietwat zwoele stem, haar “I don’t give a fuck” attitude: dit is zó Paris Hilton. Hoewel absoluut niet van plan zijn om dit recept te gaan namaken op deze manier, kijken we wél enorm uit naar de volgende video.

  • Jan 29, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie