Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Onze favoriete podcasts waar je uren naar wilt luisteren

Het is overal in het nieuws... sociaal contact moet zoveel mogelijk vermeden worden om verspreiding van het coronavirus te beperken. Veel tijd te besteden binnen in huis dus. In onze vorige blogpost kon je 10x stay at home activities lezenom verveling tegen te gaan. Een andere tip die bij ons echt favoriet is, is het beluisteren van podcasts. De leukste hebben we voor je op een rijtje gezet, zodat jij heel wat uurtjes luisterplezier kunt hebben.

1. Damn Honey
Het begon allemaal bij een feministisch pamflet 'Damn Honey' (dat je trouwens ook echt MOET lezen). Kort daarna volgde de populaire podcast, waarbij Marie Lotte en Lydia het hebben 'over alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen'. Elke aflevering zijn er interessante gasten die mee praten over diverse onderwerpen als belangrijke vrouwen in de geschiedenis die je toch niet terugziet in de geschiedenisboeken, óf bepaalde kerstfilms wel zo feministisch zijn (sorry Love Actually fans) en de vier seizoenen van je menstruatiecyclus.

2. Daders
In de podcast Daders luister je naar moordenaars en zware criminelen, die geïnterviewd worden over hun daden. Door scherpe vragen van de interviewer, kun je een goed beeld schetsen van het levensverhaal van de dader. En bij hem geen zwijgrecht ;-)

Tipje van de sluier: de meest aangrijpende podcast vond ik persoonlijk die van Willeke. Een moeder, die als kind zelf misbruikt is, veroordeeld voor de moord op de verkrachter van haar dochter. 

3. The Best Social Podcast
In 'The Best Social Podcast' bespreken ze onderwerpen die iedereen op social media aangaat. Dit doen ze samen met interessante gasten die hier ook echt iets over te vertellen hebben zoals Yara Michels, Lize Korpershoek, Nienke Plas en de oprichter van De Speld. Onderwerpen als de start van hun carrière, influencers en meisjes die door rijke mannen op cruise uitgenodigd worden, komen langs en zullen je zeker weten niet vervelen! 

4. Monica's podcast
Waarschijnlijk heb je deze allang geluisterd, maar als je dit nog niet hebt gedaan... meteen aan beginnen! Monica gaat iedere aflevering in gesprek met een nieuwe gast. Denk aan Roxeanne Hazes en Xelly Cabau van Kasbergen die kletsen over het moederschap, of een Snelle die verteld over de start van zijn carrière en haar gezellige onderonsjes met vrienden als Danique & Pieter en Kaj Gorgels. 

5. Behind The Feed
Veel uurtjes van de dag besteden we (eigenlijk altijd al) op Instagram. Zelfs een klein beetje jaloers kijken we naar alle influencers, die de mooiste dingen posten. Josie Sanders is de host van de Podcast 'Behind The Feed' en deelt allerlei inzichten die ze achter de schermen heeft opgedaan. Van samenwerken tot het bewerken van foto's; ze deelt alle kennis die jij wilt hebben over dit onderwerp en inspireert je om nu echt te beginnen.

6. Mentorles
Ben je ook altijd zo nieuwsgierig naar de baan van een ander, maar wil je niet iedere maand wisselen van werk? Elle heeft de oplossing voor je gemaakt: de podcast 'Mentorles'. Je hoort elke keer weer een andere vrouw vertellen over haar beroep, wat het nou zo bijzonder maakt én hoe haar dag uitziet. Van strafrechtadvocaat Natacha Harlequin tot ex-Google-medewerkster Sanne Kanis, de meest interessante gesprekken ontstaan tijdens deze podcast.

Heb jij nog leuke podcast tips? Laat het ons vooral weten via Instagram DM of in de comments onder deze blog. Veel liefs en blijf veilig en gezond! ❤

  • Mar 16, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie