Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Vivian Hoorn

Woohoo, het is alweer de vierde blogpost in onze “Ode aan” serie. Zoals jullie misschien al weten posten we deze maand elke dag een blog met een ode aan onze favoriete vrouwen. Girls support girls, right? En hoe goed voelt het om eens een complimentje te geven aan een mede-vrouw?! Vandaag hebben we een ode aan mega babe Vivian Hoorn.

Viv, we zijn niet alleen fan van je fotografie skills (die echt on point zijn), maar ook vooral van je alter ego Jaqueline Timemachine. Het is echt bewonderenswaardig dat je gewoon geen schaamte hebt en elk oncharmant kiekje durft te posten. Dankzij jou zien duizenden girls in dat cellulitis normaal is, dat we ons allemaal wel eens flink laten gaan en dat ook Instababes een portie bitterballen nooit afslaan. Jaq, thanks for that.

Hebben jullie al gezien dat Colourful Rebel zo geniaal was om in collab met Jaq een collectie uit te brengen? Ik zweer het, ik kan genoeg redenen opnoemen waarom je dit nodig hebt in je leven. 1. Omdat we niet bang zijn om toe te geven dat we ons kunnen identificeren met Jaq. 2. Heb je die campagnefoto’s gezien? Fan-tas-tisch. Gewoon lekker met een klein onderkinnetje en thumbs up. 3. Omdat de designs gewoon mega leuk zijn. Ikzelf ben trotse eigenaar van de “Snacks Tee” en draag hem dan ook vol trots.

Vivian, je bent stunning en altijd enorm jezelf. Je geeft ons altijd even een realitycheck en dat is best bijzonder. Let’s be honest, we zijn allemaal wel een beetje jaloers op haar fotografietalent. Want haar feed is on point.

 

  • Feb 05, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie