Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Paulien Tilstra

Yay, tijd voor een nieuwe ode! We gaan langzaam richting het einde van onze Galentine’s maand. Dé maand waarin we iedere dag een ode schrijven aan een vrouw die ons inspireert. Waarom we dit doen? Omdat wij vinden dat vrouwen elkaar wel wat meer mogen supporten. Want hoe leuk is het om complimentjes te geven? Vandaag richten we onze ode aan één van de prachtige Tilstra zusjes: Paulien Tilstra.

Toevallig keek ik pas nog haar video over introvertheid. Hoewel ik ontzettend kan genieten van de wat “oppervlakkigere” video’s als shoplogs en vlogs, kan ik de diepgaande video’s ook echt waarderen. Persoonlijk had ik echt veel aan deze video en denk ik dat het voor enorm veel meiden zorgt voor herkenbaarheid.

Paulien haar vlogs zorgen sowieso altijd voor veel herkenbaarheid. Haar vlogs zijn realistisch en een goede weerspiegeling van het gewone gezinsleven. Het simpele boodschappen doen, klaarmaken van de kids en het bereiden van het avondeten zijn dingen die je in elke vlog wel terug ziet komen. Hoewel ik zelf niet per se in dezelfde fase zit, vind ik het wel super leuk om te volgen. Ik heb dan ook met ontzettend veel plezier de zwangerschap van Jenae, de vakanties en de verhuizing naar het koophuis gevolgd. Haar kids zijn by the way echt freakin’ cute. De schattige outfitjes van Jenae zijn altijd picture perfect. I just can’t.

Paulien’s beeldmateriaal is altijd on point. Ik bedoel: check haar Instafeed even. En dan heb ik het nog niet eens gehad over haar vakantievlogs. I’m here for it. Haar vakantievideo’s zijn mijn fave, want ze zijn altijd van enorm hoge kwaliteit. Naast het vloggen verwerkt ze er ook altijd beelden van haar drone, Go Pro en spiegelreflex camera in. Mega leuk om te bekijken als je zelf ook interesse hebt in video’s en editing. Paulien: thanks for being real & thanks voor de outfitinspiratie. Die leuke geruite Bershka jas heb ik namelijk direct besteld toen je hem droeg op je Insta. ;-) #influenced

 

  • Feb 22, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie