Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Nikkie Tutorials

Happy Sunday, ladies! Zijn jullie ook in de mood voor een nieuwe ode? Because we are still going strong ;-). Never underestimate the power of a compliment. And makeup. Juist ja, jullie weten waarschijnlijk al waar we heen willen. Onze ode vandaag gaat namelijk over dé make-up queen van Nederland (en misschien wel de hele wereld): Nikkie Tutorials.

First of all: Nikkie is natuurlijk ontzettend veel in het nieuws geweest de afgelopen tijd. Absoluut terecht, want haar moedigheid is echt bewonderenswaardig. Natuurlijk was haar coming out al een ode opzich waard. Maar er zijn gelukkig al genoeg mensen die hun zegje hierover gedaan hebben. Daarom willen wij het in deze ode vooral hebben over haar talent en hetgeen wat ze het liefste doet: make-uppen.

Als ik iemand bewonder om haar talent is het wel Nikkie. Hoewel ik zelf niet zo getalenteerd ben in het aanbrengen van make-up, beheers ik dankzij Nikkie wel de basics. Thanks for teaching me that a cake is not the only thing you can bake ;-). Sommige mensen worden relaxed van ASMR, maar ik heb dat met make-up tutorials. Ik kan echt uren kijken naar het uitblenden van een oogschaduw. Satisfying toch? Mijn all time favourite video’s van Nikkie zijn zonder enige twijfel die met Mama Tutorials. Yup, deze video’s verkies ik serieus boven die met Kim K en Meghan Trainor (I know, deze waren ook fab). Haar moeder is echt hi-la-risch. Haar Engelse uitspraak komt overeen met die van de gemiddelde Nederlandse moeder en het klinkt echt ontzettend adorable naast Nikkie’s flawless accent. Ik stem sowieso voor meer video’s met Mama Tutorials!

De laatste tijd probeert Nikkie in haar video’s een stuk opener te zijn over haar privéleven. Ik vind dit echt ontzettend knap. Bedenk je even dat er 13,8 miljoen mensen van over de hele wereld naar je kijken. Dat is letterlijk gelijk aan 80% van de Nederlandse bevolking. Best eng, aangezien iedereen een bepaalde mening over je heeft. Anoniem over straat gaan is echt bijna mission impossible.

 

  • Feb 23, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie