Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Nienke Plas

Yay, zijn we weer met een nieuwe ode aan een nieuwe bijzondere vrouw. As you may have noticed staat deze maand volledig in het teken van Galentine. Say bye to Valentine, say hi to Galentine. We vinden dat vrouwen elkaar wat meer mogen supporten, dus strooien we met complimentjes in het rond alsof het confetti is. Vandaag de eer aan de allergrappigste vrouw, van misschien wel het hele universum, namelijk: Nienke Plas!

Je kunt het niet ontkennen dat deze vrouw veel kan. Haar shitty diary’s zijn dus echt de shit, Frenky-Dean heeft duidelijk de humor van zijn moeder, haar Surinaamse schoonfamilie is echt goals (okay, misschien is Henna de grappigste vrouw van het universum), ze kan zingen, verkoopt haar eigen merchandise én doet een theatershow. We kunnen nog even doorgaan, maar we’ve made our point right?! Deze vrouw is een alleskunner en we love it. Hebben jullie trouwens al gezien dat ze er een kleintje bij hebben? Ze is echt mega adorable (en fluffy). Volg zeker haar YouTube-kanaal als je op de hoogte wilt blijven van LouLou’s journey.

Lees ook: Ode aan Roxeanne Hazes

Nienke’s talenten bleven niet onopgemerkt, want ook op de TV was ze de afgelopen tijd meermaals te zien. Het begon met Expeditie Robinson. Zij was toch wel dé ster van het programma (naast boer Jan, ofcourse ;-)). Wat een bikkel is zij. Ook in the Masked Singer was te zien. En als trouwe volger van Nienke wist ik al vanaf het eerste moment dat zij in dat pak zat. Girl, wat kan jij zingen! Haar talent werd vorig jaar beloond met een Televizier-Ster voor haar Shitty Diaries. Gelukkig was het daarna nog niet voorbij, want al snel kwam de realityserie “Nienke & Resley weten het zeker”. Heerlijk om de in’s & out’s rondom het huwelijk te kunnen volgen. Nienke, we hopen je (buiten social media) nog vaak terug te zien op TV. Want we just can’t get enough.

  • Feb 10, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie