Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Negin Mirsalehi

Happy Galentine’s Day girls! Zoals je misschien al gezien hebt, vieren wij geen Valentijn. Wij houden ons veel liever bezig met Galentine’s Day, omdat wij vinden dat wij ladies elkaar wat meer mogen supporten. Want hey, uteruses before duderuses toch?! Vandaag dragen wij onze ode op aan één van de grootste influencers van Nederland. Namelijk de prachtige Negin Mirsalehi.

Negin is in mijn ogen één van de creatiefste marketeers van Nederland. Ze heeft 5,7 miljoen volgers op Instagram en is CEO van een miljoenenbedrijf. Wat haar zo succesvol maakt? In mijn ogen komt dit door haar authenticiteit. Negin’s Instagram hangt, in tegenstelling tot sommige andere influencers van hetzelfde formaat, niet in elkaar van sponsordeals. Ze kiest zorgvuldig uit met wie ze wil samenwerken. Buiten het feit dat ze er natuurlijk picture perfect uitziet, heeft ze keihard gewerkt voor het merk dat ze nu zélf is.

Negin lanceerde met haar vriend Maurits een aantal jaar geleden hun eigen haircare-lijn: Gisou. Het merk is inmiddels onmisbaar in de beauty wereld en verkoopt ontzettend goed. Het verhaal achter Gisou is enorm authentiek en dat werkt marketingtechnisch natuurlijk perfect. Rond de Kerst kwam Negin met een fantastische campagne. Ze opende namelijk in Amsterdam een heuse “Gift Shop”. Serieus, ik ben echt fan en vind het zo ontzettend creatief. Ze  De styling en gifts waren echt on point. De authenticiteit van Negin vormt altijd een rode draad door alles wat ze doet. Negin is het creatieve brein achter Gisou en honestly: ik ben stiekem wel een beetje jaloers, want elke campagne die ze verzint is gewoon een succes. You go, Negin!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Welcome to the @gisou gift shop! 🤩🤩🤩

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

  • Feb 13, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie