Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Monique Westenberg

Het is weer tijd voor de volgende ode aan een bijzondere vrouw. Deze maand staat in het teken van Galentine en dus zijn wij 100% vóór het supporten van de mede-vrouw. Het is niet alleen fijn om af en toe een complimentje te ontvangen, maar zeker ook om te geven. Vandaag hebben we een ode aan een bijzondere vrouw die het absoluut verdiend, namelijk: Monique Westenberg.

Als we iemand moeten noemen die het afgelopen jaar veel heeft moeten doorstaan, dan is het Monique. Ze heeft niet alleen een enorme klap te verduren gehad toen haar stiefmoeder overleed, maar ook toen haar lieve oma overleed. Wat genoten we altijd van die lieve oma Corrie tijdens de reality-programma’s waar ze meermaals in verscheen. Buiten het vreselijke verlies waar Monique mee heeft moeten dealen de afgelopen tijd, was er natuurlijk nog de breuk tussen haar en André. Ze heeft ontzettend veel te verduren gehad en we vinden het ontzettend knap hoe ze hiermee omgegaan is. Menig vrouw had waarschijnlijk alle tea gespilled, maar dat heeft zij niet gedaan. By the way: heeft zij niet het allerschattigste kind ever op de wereld gezet? Veel mensen hebben een mening over alles wat Monique deelt over de kleine Dré, maar wij vinden het te gek om te zien wat ze allemaal met en voor die kleine doet.

Monique, er is de afgelopen tijd genoeg over je geschreven. Maar you handled it like a boss en liet je niet uit de tent lokken. We respecteren jou enorm en wensen je alle geluk van de wereld. Een ode aan jou, because girls support girls <3.

 

  • Feb 11, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie