Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Monica Geuze

Babes, het is (eindelijk) weer februari! Al leek januari wel 298764 dagen te duren. Februari staat bij ons in het teken van Galentine. Waarom? Omdat Valentine sucks en wij he-le-maal voor het supporten van onze mede-vrouw zijn. Als we allemaal een beetje ons best doen om elkaar wat meer te complimentjes te geven (en te waarderen) wordt de wereld al een heel stukje mooier :-). Dus: in het kader van Galentine brengen wij in februari elke dag een ode aan één talentvolle vrouw. Vandaag trappen we af met de prachtige Monica Geuze.

De mensen die mij persoonlijk kennen weten wat ik op maandagavond na het werk doe, namelijk: de vlog van Monica kijken. Al 3 jaar lang volg ik de dag- en weekvlogs trouw. Dat is best bijzonder, aangezien ik de meeste YouTubers na een tijdje wel “ontgroeid” ben. Maar Monica zit in dezelfde levensfase als ik, waardoor elke vlog weer zorgt voor herkenbaarheid. Haar ongefilterdheid, haar openheid en eerlijkheid is hetgeen wat ik het meest waardeer. Dat ze gewoon eerlijk zegt dat ze de 10.000 stappen niet heeft gehaald, dat ze toch weer gezwicht is voor ongezonde troep, dat ze zonder make-up de vlog opent of dat ze random besluit om haar pony zelf te knippen. Girl, I feel you. Dit zijn precies mijn daily struggles en dat maakt het zo leuk om te kijken.

Ik heb respect voor hoe ze het moederschap combineert met haar werk. Helemaal nu haar relatie met Lars over is en hij naar het buitenland vertrokken is. Hoewel ze niemand een uitleg over de breuk verschuldigd is, besluit ze toch altijd open en eerlijk erover te zijn. En honestly: dit is wat het voor de kijker zo herkenbaar maakt. Het gras is heus niet altijd groener aan de overkant, overal is wel eens wat. Ondanks alles kun je toch elke maandag weer rekenen op een video. Thank you for that, Mo ;-).

Monica heeft me ontzettend vaak geïnfluenced (hate to admit). Ik ben dankzij haar naar het Fleek Day Event gegaan, heb haar boek gekocht, heb Danique’s boek gekocht, ben naar de theatershow van Kaj Gorgels geweest en heb vast tientallen kledingstukken van haar gekopieerd. OOPS. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Lees ook: Ode aan Danique Bossers

Monica, you go girl! Van mij mag je nog héél lang doorgaan met vloggen, boeken schrijven en programma’s presenteren. Je rockt het namelijk volledig ;-).

  • Feb 01, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie