Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Miljuschka Witzenhausen

F*ck Valentine dit jaar, wij zijn fan van Galentine. ‘February 13th, the other half of Valentine’s Day, when you celebrate your love for your lady friends! Single or not’. Want girls need to support girls. Precies daarom schrijven wij de hele maand februari een ode aan een vrouw waar we persoonlijk fan van zijn. Gewoon, om haar dag nog wat beter te maken. En vandaag is het tijd voor een ode aan een ge-ni-a-le vrouw: Miljuschka.

Deze maand was ze nog in het nieuws met de hashtag #eerlijkefoto, waarin ze met een foto oproept niet altijd voor het perfecte plaatje te gaan. Meiden zoals haar dochter groeien door die ‘perfecte plaatjes’ op in een een bubbel van onrealistische beelden. Een boodschap die we alleen maar kunnen aanmoedigen. Massaal begonnen vrouwen hun #eerlijkefoto te delen. Over empowerment van vrouwen gesproken.

Alleen al voor het in het leven brengen van de hashtag, verdiend ze deze ode. Maar anders was het wel geweest om de cheesecakequeen die ze is. Want laten we het even hebben over de Mega Oreo Cheesecake. Met een taart als deze snappen we waarom je jezelf de queen of cheesecakes noemt. Afgelopen week hebben we hem even nagemaakt, en it was here to stay. De 10.105,73 kcal die in deze cheesecake verwerkt zaten, hielden ons niet tegen om nog een stuk te nemen (keeping it real). Misschien iets voor de 5 kilo bijkomen challenge van Jessie Maya?

Naast cheesecakes verrast ze ons, foodies, met heerlijke recepten voor ieder moment van de dag. Zo reist ze over de hele wereld en neemt ons mee naar diverse keukens. We hebben al veel inspiratie opgedaan uit video’s, tv programma’s en haar website.

Ik denk dat Miljuschka wel begrijpt waarom deze ode zóveel over eten gaat. Want liefde gaat door de maag. Maar naast de dagelijkse inspiratie die ze ons geeft, waarderen we haar straight forward persoonlijkheid. Heerlijk nuchter en open, ook tijdens het ‘mollenmijnenveld’. We like!

Als afsluiting van deze ode mogen we de waardering voor haar én haar moeder wel uitspreken. Want wat zijn zij moedig geweest, en hoeveel shit hebben ze wel niet moeten incasseren. Kunnen we alleen maar onze roze petjes voor afnemen.

  • Feb 14, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie