Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Mikky Kiemeney

Yup, we’re still going strong met onze dagelijkse odes. We gaan nog even door tot eind februari. Gelukkig zijn er zoveel bijzondere vrouwen waar we een ode over kunnen schrijven. Vandaag dragen we onze ode op aan een van de meest sympathieke vrouwen van Nederland. Namelijk: Mikky Kiemeney.

Je kunt Mikky wellicht kennen als de vriendin van Frenkie de Jong. Maar natuurlijk is ze véél meer dan dat. Haar Instagrambereik is echt gigantisch en daarbij heeft ze na het afronden van de modeopleiding haar eigen kledinglijn gestart: Mikky Ki. Een heerlijke comfy kledinglijn met oversized sweaters, shirts en trackpants. Het leuke aan haar lijn is dat deze unisex is. Dus no more stealing your boyfriends hoodie ;-). Ze wonen op dit moment in Barcelona, aangezien Frenkie daar is gaan voetballen. Maar dat betekent niet dat ze niet meer in Nederland te vinden is. Ze vliegt vaak genoeg op en neer om haar familie te zien en, niet geheel onbelangrijk, voor de rust. In the meanwhile genieten wij enorm van al haar Barcelona content. Want god, wie wil er nu niet in Barcelona wonen? Heer-lijk.

Het leukste aan Mikky is dat ze altijd zichzelf is gebleven. Ze staat nog met beide benen op de grond en is gewoon heerlijk normaal gebleven. Voor sommige klinkt dit makkelijk, maar ik geloof dat het best een prestatie is om de fame niet naar je hoofd te laten stijgen en jezelf te blijven. Mikky en Frenkie doen, net zoals wij, gewoon zelf de afwas ;-).

 

  • Feb 20, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie