Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Mascha Feoktistova

Het is maandag: een mooie dag voor een nieuwe ode. Want als er één dag in de week is waarop je wel een beetje empowerment kan gebruiken, is dat de maandag. Zoals je misschien gezien hebt, dragen wij de hele maand odes op aan vrouwen die ons inspireren. Geloof me: complimentjes geven is soms nóg leuker dan complimentjes krijgen. We rise up by lifting others. Vandaag hebben we een ode aan één van mijn favorieten: Mascha Feoktistova.

Ik volg Mascha al eeuwen. Beautygloss was samen met Miss Lipgloss mijn favourite als het ging om beautyblogs. Hoewel ik haar daarna een tijdje “uit het oog verloren” ben, ben ik haar zo’n 4 jaar geleden weer gaan volgen. Ik begon toen langzaam het vloggen te ontdekken, dus ik was echt mega excited dat er ook een Vloggloss kanaal was.

Mijn fav’s van Mascha zijn absoluut de Murica vlogs. Niks maakt mij meer excited dan een uurlang genieten van de schappen in de Walmart. Love it. De excitement die Mascha en Gregor uitstralen wanneer ze in Amerika zijn is echt enorm aanstekelijk. Because I wanna go now. Naast de Murica vlogs, geniet ik sowieso van alle reisvlogs. Ibiza: ook one of my fav’s, omdat ik er zelf ook meerdere keren ben geweest. Ik kan dan ook niet wachten op de Bubai vlogs ;-). Qua Beautygloss video’s ben ik echt gek op de unboxings, mukbangs en praatvideo’s. Dankzij Mascha’s mukbangs ben ik zelfs sushi gaan eten. Last but not least: haar trouwvideo. OMG. Ik herinner me het moment dat deze video online kwam nog zó goed. Ik wist niet hoe snel ik moest klikken. Uiteraard stelde het niet teleur, want het was echt een droom. Zo leuk dat wij als volgers toch deel uit mochten maken van zo’n bijzonder moment.

Sinds Mascha haar zwangerschap aankondigde kijk ik elke dag na mijn werk haar vlog. Vast ritueel. Ik ben echt mega excited voor hun en volg ze graag in hun journey met Poppy. De dagelijkse unboxings, de tips en tricks en alle leuke baby aankopen. Te leuk. Ik ben zo benieuwd naar haar vlogs wanneer de baby er is. I just can’t wait en ik wens Gregor & Mascha al het geluk van de wereld met hun kleintje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Juli 2020 ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

  • Feb 17, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie