Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Lieke Biemans

Girls support girls, right? Daarom schrijven wij in februari iedere dag een ode aan een bekende Nederlandse vrouw. We zijn nog steeds helemaal into onze odes, want hoe leuk is het om positiviteit te verspreiden? Daarom gaat de ode van vandaag over iemand die een en al positiviteit uitstraalt. Namelijk: Lieke Biemans.

Persoonlijk volg ik Lieke nu zo’n 2 jaar. Ik ging haar op YouTube en Instagram volgen omdat ik haar shoplogs en kledingstijl te gek vond. Inmiddels ben ik een trouwe kijker van haar vlogs. Lieke’s enthousiasme is echt enorm aanstekelijk en zorgt ervoor dat je gaat nadenken over je eigen positiviteit. Want positiviteit maakt alles zóveel leuker en makkelijker! Ook volg ik Lieke graag voor haar reisjes en staat het Gardameer inmiddels op mijn “to visit” lijstje :-). De jaarlijkse London vlogs zijn ook wel echt één van mijn faves, want hoe leuk dat je dit met je moeder kan delen! Lekker shoppen, struinen door de kleurrijke straten van Notting Hill en kleine shootjes houden midden in de stad. Geloof me, je "to visit" list zal flink uitgebreid worden als je haar vlogs kijkt. Want naast het Gardameer en Londen komen ook bestemmingen als Curacao, Venetië, Ibiza, Marrakech en Alicante voorbij. Love it!

Haar vlogs gaan je zeker bevallen als je, net zoals Lieke, een echte shopaholic en foodlover bent. Ik moet namelijk toegeven dat ik al regelmatig door haar “geinfluenced” ben, oops ;-). Niet zo’n fan van het kijken van vlogs? Volg haar dan zeker op Instagram. Bereid je voor op veel glitters, roze, mooie hotspots en een positieve mindset! Oh en good to know: ze heeft ook een eigen kledingshop. Volg daarvoor @whatliekeloves op Instagram.

  • Feb 21, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie