Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Kiki Duren

Vandaag is dag 2 van onze ‘Ode aan een geweldige vrouw’. Heel februari draait bij Retrobubble om Galentine, het supporten van andere vrouwen. Een erg welkome twist aan Valentijn, vinden wijzelf dan. Je leest deze maand iedere dag een ode aan een vrouw, waar wij behoorlijke fangirls van zijn. Want fuck it met Nederlandse nuchterheid; we laten het ze graag weten.

Iemand die écht niet aan ons ‘Ode lijstje’ kon ontbreken, is toch wel Kiki Duren. Want wát een hilarische vrouw. Allereerst is zij natuurlijk DE queen wat odes betreft. De leukste odes zijn door haar geschreven, zoals die aan Dolly Parton (which we totally get) tot een ode aan haar lievelingsdrankje. Dat dat lievelingsdrankje dan water is én een verpakte samenwerking met Chaundfontaine, maakt haar juist zo geniaal. Ze is waarschijnlijk de enige die zelfs een simpele fles water aantrekkelijk kan maken. Want wat Kiki Duren ook schrijft, wij willen het lezen.

Lees ook: Ode aan Monica Geuze

En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar Expeditie Robinson en Temptation Brabbels. Stiekem zijn we nog meer fan van deze brabbels dan van de programma’s zelf. Zodra we de einddeuntjes van deze twee heerlijke uitzendingen horen, zoeken we online al naar de komische comments van Kiki. Op de meest hilarische manier analyseert Kiki alle moves die te zien zijn in een blog op Amayzine. Haar talent hiervoor bleef niet onopgemerkt, want zo zat ze ineens bij Koffietijd aan tafel. You go, girl!

Je snapt het nu wel; wij houden van al haar brabbels, odes en andere blogpostings voor Amayzine. Maar alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook nog eens een persoonlijk Instagram account die wij maar al te graag volgen. Ze neemt je mee in haar meest persoonlijke en herkenbare situaties. Want ja Kiki, wij moeten eigenlijk ook echt vaker bij onze oma langs gaan, en onze eigen lachrimpeltjes proberen we ook te omhelzen. En dan die transformatie in je sportieve leven… met veel ongeloof hebben we het zitten volgen. We zouden er bíjna zelf van gaan sporten. Maar voor nu houden we het dan toch nog even bij het bekijken van de Insta Stories over het sporten. En we beloven onszelf dat als we een les met je personal trainer winnen, we dan écht gaan beginnen. Is ook al een goede stap in de juiste richting, toch?

Kiki, we hopen dat we je net zo hebben kunnen laten lachen, als jij dat zo vaak bij ons doet. Blijf vooral doorgaan met je vrolijke brabbels en je enthousiaste stories over sporten. Wij zijn fan!

  • Feb 02, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie