Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Juultje Tieleman

Hoewel Galentine weer voorbij is, gaan we toch nog even door met onze “Girls Support Girls” spirit. Waarom? Omdat we vinden dat we elkaar niet alleen met Galentine wat meer liefde moeten geven, maar ook gewoon door het jaar heen. Real queens fix each other’s crowns, right?! Vandaag dragen we onze ode op aan influencer Juultje Tieleman.

First of all, Juultje is natuurlijk stunning. Niet alleen als ze helemaal gefleekt op je Instafeed verschijnt, maar ook gewoon naturel in haar vlogs. Ze krijgt dagelijks duizenden comments met complimentjes, maar iedere vrouw dealt met onzekerheden. Juultje heeft hier, net als iedere vrouw, ook last van en is hier altijd enorm open en eerlijk over. And we love that. Want het laat zien dat je je echt niet per se zekerder over jezelf gaat voelen als je duizenden volgers hebt. Dit komt ook terug in de Videoland documentaire “Ik Ben Influencer”. Juultje is één van de drie influencers die in deze docu gevolgd wordt. Je krijgt een kijkje in het leven als “influencer” en het laat je zien dat influencer zijn veel van je vergt. Het is heus niet altijd leuk om helemaal alleen de wereld over te reizen om vervolgens op een feestje aan te komen waar ie-de-reen met de perfecte selfie bezig is. Het is ook heus niet altijd leuk om onder een vergrootglas te liggen, want met duizenden positieve comments komen er ook genoeg negatieve. En hoe lastig is dit als je met onzekerheden dealt. Ik heb Juultje gezien op het Fleekday Event van Monica Geuze en ik moet zeggen: ik kreeg nog meer respect voor haar. Ze werd namelijk constant aangesproken en benaderd voor foto’s en dat lijkt me op z’n zachtst gezegd best pittig.

Buiten het maken van super leuke content, heeft Juultje nog een talent: zingen. Ze vindt het zelf best een beetje eng om te zingen, but girl: you rock. Je hebt een prachtige stem en wij denken dat je hier zeker meer mee zou moeten doen. <3

 

  • Feb 16, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie