Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

V贸贸r 15u besteld = vandaag verzonden

V贸贸r 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Julia Mekkes

De laatste week van de odes is van start gegaan! Vandaag schrijven we al onze 24e ode. Er zijn z贸veel bijzondere vrouwen die volgens ons wel een ode verdienen. Why? Because girls support girls. En eerlijk: hoe leuk is het om complimentjes in het rond te strooien? Juist! Net zo leuk als ze ontvangen 馃槉. Vandaag gaat onze ode over een mega coole chick, namelijk: Julia Mekkes.

De meeste mensen kennen Julia als ex-vriendinnetje van Dave Roelvink. Ze waren zo鈥檔 3 jaar samen, maar zijn eind November uit elkaar gegaan. Julia was ontzettend open en eerlijk over hoe pijnlijk zo鈥檔 breuk kan zijn, zonder de 鈥渧uile was鈥 buiten te hangen. Hier heb ik ontzettend veel respect voor, want dat lijkt me echt ontzettend lastig. Vooral toen Julia en Dave helaas niet overeen kwamen over de verdeling van hun hond Klaas. Als dogmom kan ik me niet voorstellen hoe ontzettend verdrietig dat moet zijn, bovenop het verdriet van de break-up. Julia handled it like a boss en ging al snel op zoek naar een nieuw plekje voor haarzelf. En met succes: want as we speak zijn ze Julia鈥檚 droomhuisje compleet aan het renoveren. Daarnaast heeft ze een prachtige vriendschap aan haar vorige relatie overgehouden, namelijk die met de ex-vriendin van Donny: Amije. Girlpower!

Naast de openheid over het verdriet die een relatiebreuk met zich meebrengt, is Julia ook altijd open over haar werk. Julia is namelijk strafrechtadvocaat in Amsterdam. Voor veel mensen is het lastig voor te stellen hoe zo鈥檔 werkdag van een strafrechtadvocaat er dan uitziet. In haar stories deelt ze regelmatig behind the scenes van haar werk. De ene dag moet ze naar het cellencomplex om een verdachte bij te staan tijdens verhoren, de andere dag moet ze keihard studeren voor haar tentamens. Houd je van no-nonense en the real deal? Volg Julia dan zeker op Instagram. <3

  • Feb 24, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie