Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Josh Veldhuizen

Goedemorgen zonder zorgen (toch Josh?!) ;-). Een nieuwe dag in februari betekent een nieuwe ode over één power chick. Waarom? Omdat wij girls hopen te inspireren om elkaar wat meer te supporten. Meer support onder vrouwen zorgt voor meer sisterhood. And that’s exactly what we aim for :-). Vandaag is onze ode gericht aan dé girlboss van de fashionindustrie: Josh Veldhuizen. Josh richtte haar modelabel Josh V op toen ze 23(!) was en maakte het merk tot een internationaal miljoenenbedrijf. Hallo, goals!!!!

Josh, we zijn echt impressed hoe je alle ballen hoog weet te houden. Niet alleen op zakelijk gebied is ze een echte goalgetter, maar ook als mommy heeft ze het voor elkaar. De Joshvlogs geven ons een realistisch beeld van haar leven. Want een miljoenenbedrijf runnen betekent ook keihard werken. Ze gaat van afspraak naar afspraak, ze gaat zelf mee naar shoots, ze regelt haar eigen samenwerkingen en ga zo maar door. Ook heeft ze natuurlijk de kleine Alexis (ubercutie met de schattigste wangetjes) en haar twee bonuskids. Zoals we twee maandjes geleden zagen in haar vlogs gaat dit, net zoals in ieder ander gezin, niet altijd van een leien dakje. We leefden zo ontzettend met haar mee toen lieve Lexi van de trap viel. Diep respect dat ze dit in beeld brachten om te laten zien dat ook dít bij het leven hoort. De meeste mensen denkt altijd dat Josh haar leven perfect is, maar juist door haar vlogs zie je dat dit uiteraard óók met ups-and-downs gepaard gaat. Volg je haar nog niet, dan zeker even doen ;-).

Lees ook: Ode aan Chantal Janzen

Op mijn 16e was ik al onder de indruk van Josh haar kleding en gevoel voor styling. Ik gaf dan ook echt het grootste deel van mijn salaris (bijbaantje in de supermarkt, ofcourse) uit aan kleding van Josh V. De prachtige gouden details, de shiny items, het logo met het pistooltje: ik vond het prachtig. Sowieso is een eigen modelabel dé droom van een 16-jarig meisje (en stiekem nog steeds ;-)). Alleen daarom is Josh al een grote inspiratiebron.

Ze heeft haar branding altijd on point, alles is tot in de puntjes verzorgd, ze maakt de gaafste campagnes en haar lookbooks zijn echt altijd één van de mooiste. Dus Josh: keep up the good work, because you’re doing great!

 

  • Feb 03, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie