Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Jessie Maya

Met de komst van social media, is er ook een trend gestart waar we géén fan van zijn. Namelijk het droppen van gemene comments vol kritiek bij mensen, alsof het niet iemands dag kan verpesten. Als tegenbeweging schrijven we in februari dagelijks een ode aan een vrouw waar we persoonlijk fan van zijn. Het is toch véél fijner om een positief effect op iemands dag te hebben?

En deze ode is voor een vrouw die het écht verdiend, namelijk Jessie Maya. De afgelopen dagen heeft ze met haar volgers gedeeld dat ze zich niet zo goed voelt. We hopen dat deze ode haar dag iétsjes beter kan maken.

Laten we starten met hoeveel we houden van de realness van Jessie. Want als er iets kenmerkend is aan haar, is het wel hóe open ze alles deelt met haar volgers. Van haar transitie tot haar huidige dip; ongefilterd deelt ze haar gevoelens en ervaringen. En het wordt gewaardeerd. Meer dan 300K abonnees bekijken wekelijks haar video’s.

Op haar YouTube kanaal kun je altijd weer iets geweldigs vinden dat je (opnieuw) wilt bekijken. Van de mooiste lookjes tot het testen van make-up merken, voor elk budget deelt ze eerlijke ervaringen en tips. Zo weten we dat Jeffree Star Cosmetics geweldig is, de Primark helemaal niet zo een slechte producten heeft en Hema make-up juist trash is.

Naast deze make-up video’s kom je ook de meest random challenges tegen op haar kanaal. Een favoriet is toch echt de 5 kilo bijkomen challenge, waar we al eens over geschreven (we zijn namelijk ervaringsdeskundige). Maar ook het prikken van een 2e gaatje met een Ali Express piercing gun of ear wax candles van Ali die ze test… dingen die me zo triggeren om te bekijken en NOOIT thuis uit te voeren. Thanks for taking one for the team, Jessie! 

Ook haar liefde voor haar katten voelen we. Zelf heb ik ook katten en ben ik meer dan een fan van deze geweldige beestjes. Hoe ze een kattenbak van meer dan 600 euro gaat kopen of ze haar katten haar make-up laat bepalen… simpelweg gewoon fantastisch.

Je merkt het al. Deze ode kan pagina’s lang worden met lof over Jessie. Mag ik misschien nog heel  even vertellen hoe GE-WEL-DIG we haar nieuwste samenwerking met Easytoys vinden? We zaten nog te werken toen we ineens een video online zagen komen, ‘SINGLES UNBOXING!’. Direct wisten we hoe laat het was én we vonden het geniaal. Want als er toch iemand geschikt is om hierover open verhalen te delen, is het toch wel Jessie. 100 punten voor de beste samenwerking ever dus.

Lieve Jessie, dankjewel voor je openheid en de vele uurtjes waarin we al naar jouw video’s hebben kunnen kijken. Wij zijn meer dan fan. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Just a casual outfit ❄️

Een bericht gedeeld door Jessie Bosch (@jessie_maya_) op

  • Feb 26, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie