Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Jessie Jazz Vuijk

Worden jullie al een beetje gek van al die ode’s? Wij kunnen er namelijk niet genoeg van krijgen. Februari staat, as you know, voor ons in het teken van women empowerment. Girls support girls. En die boodschap is zeker niet onbekend bij de persoon waar wij vandaag een ode over schrijven. Want als er iemand de positiviteitsprijs verdiend is het wel Jessie Jazz.

Expeditie Robinson is toch wel het moment geweest dat ik Jessie begon te volgen. Ik had wel eerder van haar gehoord, maar de Expeditie was voor mij het moment dat ik echt kennis maakte met haar persoonlijkheid. Little did we know dat Expeditie stiekem toch wel een aandeel heeft gehad in de kennismaking met haar vriend Kaj Gorgels. Want laten we eerlijk zijn: dit is toch wel het leukste koppel van de afgelopen jaren. We volgde allemaal hun Kaapstad vakantie van vorig jaar op de voet en hoe excited waren we toen we hoorde dat ze een koppel waren.

Jessie’s positiviteit is voor mij een enorm grote inspiratiebron. Zij heeft mij geleerd om wat dankbaarder te zijn voor de kleine dingen door iedere dag 3 dingen op te noemen waar je dankbaar voor bent. Dit draagt enorm bij aan een positieve mindset en helpt mij vooral door periodes heen waarin het even tegenzit. Jessie’s YouTube-serie  “De diepte in” vond ik echt enorm interessant. Soms heb je gewoon behoefte aan de iets diepgaandere gesprekken in plaats van een oppervlakkige mukbang (which is my fav). Jess: blijf je positieve zelf, want daar kunnen echt heel veel mensen (including me) iets van leren. <3

 

  • Feb 18, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie