Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Jamie Li

WHO RUN THE WORLD? GIRLS. Daarom skippen wij Valentine dit jaar en vieren we de hele maand Galentine. Want zeg nou eerlijk, er gaat toch niks boven het supporten van onze geweldige mede-vrouwen. Dus schrijven we elke dag een ode aan een vrouw waar we persoonlijk echt een fangirl van zijn. En ja, Jamie Li, vandaag ben jij aan de beurt.

In je bio staat het al, je omschrijft jezelf als ‘Schrijver & Youtuber’. En girl, you rock at it! Laat ik beginnen met je boeken. Als we het moeten beoordelen, geven we het net zoveel sterretjes als Gossip Girl. To be clear: dat is mijn all-time favourite serie. Alleen al de titel van je eerste boek… daar kan toch iedereen zich mee relaten: Sexy, but tired, but sexy. ‘Over alle ballen hoog houden en een sexy leven leiden’. De ultieme goal van héél veel millennials samengevat in één zin.

En dan het tweede boek, No Filter. Anekdotes die stuk voor stuk hilarisch zijn. Hoe persreizen eigenlijk gewoon kut kunnen zijn, of het proberen te verbergen van je fantasieën over een knappe man met wie je samen moet werken. Jamie, die rauwe gedachtes van je hebben we met veel plezier gelezen en we zijn er nog lang niet klaar mee. Dus please, sluit jezelf op in die hotelkamer en schrijf nog een boek. Of begin weer met QUARTER magazine, want je schrijftalenten zijn de crème de la crème.

En dan even over het stukje ‘Youtuber’. Ik heb je nog nooit in real life gezien, maar je voelt op de een of andere gekke manier toch wel als een bestie op afstand. Beetje psycho wel weer, maar ja. Elke vlog heb ik bekeken en daarna uitgebreid tijdens de lunchpauze besproken met mijn collega’s. De manier van editen, je heerlijke openheid, je fabulous dansmoves en niet te vergeten: Dave. Bij het bekijken van je eindvlog viel wel een traantje, maar gelukkig bleven de video’s niet uit. Want voordat we ze konden missen, kwam je creativiteit alweer om de hoek kijken. Een transformatie tot Kim K, keukensessies met de leukste gasten en mommy make-overs. No worries, ons duimpje omhoog heb je.

Door je vlogs weten we dat je naast een girlboss, ook nog eens een leuke partner en mommy bent. Jij weet écht al die ballen hoog te houden. Deze ode is dus meer dan verdiend. Happy Galentine voor mijn bestie op afstand ;-)

 

  • Feb 06, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie