Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Danique Bossers

Februari staat bij ons in het teken van Galentine. Waarom? Omdat Valentine sucks en wij he-le-maal voor het supporten van onze mede-vrouw zijn. Als we allemaal een beetje ons best doen om elkaar wat meer te complimentjes te geven (en te waarderen) wordt de wereld al een heel stukje mooier :-). Dus: in het kader van Galentine brengen wij in februari elke dag een ode aan één talentvolle vrouw. Vandaag hebben we een ode aan girlboss Danique Bossers.

Als ik aan girlbosses denk, denk ik automatisch aan Danique. Ik heb zoveel respect voor hoe hard zij gewerkt heeft om te staan waar ze nu staat. Het boek dat ze hierover geschreven heeft bevestigde dit alleen maar voor mij. Danique beschrijft hierin zo mooi dat ondernemer zijn zoveel van je vergt. Het is keihard werken, je constant zorgen maken en altijd betrokken willen zijn. Most Wanted heeft inmiddels 300k volgers op Instagram en is echt één van de meest betaalbare merken voor jonge meiden in Nederland.

Naast het volgen van Danique’s journey op zakelijk gebied, zijn we ook fan van de persoonlijke kiekjes die ze deelt. Laten we eerlijk zijn: als Danique verschijnt in de vlogs van Monica worden we allemaal enorm blij (want zussenvloggie!!!). Met haar laatste IGTV stelde ze zich enorm kwetsbaar op door het verhaal over haar zwangerschap en endometriose te delen. Ontzettend mooi hoe open ze hierover is en hoe graag ze andere meiden hiermee wilt helpen. Danique, we zijn fan & we wouldn’t mind als ze ook zou beginnen met vloggen, toch girls ;-)?!

  • Feb 07, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie