Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Claire Lucia

You go, girl! We vieren deze maand Galentine, met een dagelijkse ode aan een vrouw die we persoonlijk bewonderen. Vandaag een speciale ode aan iemand die haar dromen waarmaakt (en waar wij ook wel een klein beetje jaloers op zijn;-)). Wij zijn samen met haar #partoftheadventure geweest en we LOVED it.

Laten we de ode beginnen met je sparkly persoonlijkheid. Je wordt spontaan vrolijk van het kijken naar je content. Want wát een enthousiasme, spontaniteit en bron van gezelligheid ben jij. Als ik weer eens met een zak chips ongemotiveerd in mijn bed naar je vlogs ben aan het kijken, voelt het bijna alsof ik toch een drukke sociale dag had door jou. Je bent hét voorbeeld voor veel van je volgers om je dromen achterna te gaan en er hard te werken.

Máár, je schetst geen ‘perfecte’ plaatjes. Je hebt ons ook meegenomen in de moeilijkere delen. De delen waarin je je grenzen aan moest geven, omdat alles even teveel voor je was. En hoe zichtbaar je daar moeite mee had. Een voorbeeld waar we erg dankbaar voor zijn, dat je ook deze kant met ons hebt gedeeld.

Dichtbij perfect kwam dan wel weer de Artisjok pizza. We hoeven nooit meer op zoek te gaan naar food hotspots in New York, want die heb je ons in overvloed gegeven. Elke vlog weer hadden we cravings naar het geweldige eten dat je ons weer liet zien.

We zijn benieuwd naar alle avonturen die je samen met Jaap en Chloe gaat beleven in ons kikkerlandje. We kunnen niet wachten om die weer te volgen. Oh, en… YES, we almost died of the fluffyness van Chloe ;-)

  • Feb 15, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie