Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ode aan: Anna Nooshin
Ready voor een nieuwe ode aan een super toffe chick? Wij wel in ieder geval, want wat voelt het toch a-ma-zing om een getalenteerde powervrouw in het zonnetje te zetten. Girls support girls, toch?! De ode van vandaag gaat over één van Nederlands invloedrijkste Instababes, namelijk: Anna Nooshin. We kunnen ons niet voorstellen dat je haar niet kent, maar voor de babes die het (nog) niet weten: we kennen haar van haar YouTube serie’s, haar kids YouTube kanaal (Nooshies), Hollands Next Top Model, haar boek, RTL Boulevard of het enorm leuke online magazine NSMBL.

Anna is mega creatief en ook best wel een alleskunner. Ze verzint de leukste formats met haar team, ze kan presenteren, kan super leuk schrijven en is natuurlijk ook prachtig als model voor campagnes. Wat mega cool is, is dat Anna zichzelf volledig heeft opgewerkt tot waar ze nu staat. Ze begon al vroeg met bijbaantjes, wilde onafhankelijk zijn en besloot na haar studie te gaan reizen. Toen ze terug kwam besloot ze dat het tijd werd om iets voor zichzelf te beginnen. Ze ontstond het succesvolle online magazine NSMBL. Haar verhaal is een enorme inspiratie voor jonge meiden en laat zien dat hard werken dé manier is om “On Top” te komen.

Als influencer met bijna één miljoen likes is het niet altijd even easy, aangezien er altijd mensen zijn die het nodig vinden om negatieve comments te plaatsen. Deze comments variëren van kritiek op haar gewicht tot kritiek op haar relaties. Moet je nagaan: je relatie gaat uit na 10 jaar (wat natuurlijk enorm verdrietig is) en Instagram ontploft met vervelende comments. Sad right?! Tegen RTL Boulevard zei ze hierover: "Dat je als bekend persoon het recht verliest om nog gewoon mens te zijn. Dat je alles moet slikken, omdat je ervoor hebt gekozen om in de publieke belangstelling te staan. Ik heb daar nooit bij stilgestaan, dat dat zo werkt.". Het is toch mega bizar dat jij hier rekening mee moet houden als bekend persoon? Anna, je bent een powerchick. En please: schrijf een nieuw boek. We love it!
  • Feb 09, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie