Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Love Island UK: week 5
Omg, girls! Wie is er nog meer ontzettend enthousiast over de afgelopen Love Island week? Ik kon mijn emoties maar moeilijk bedwingen. Er vertrokken iconische mensen uit de villa, maar er ontstonden ook nieuwe relaties (lees: tranen, tranen en nog eens tranen). Deze week is gewoon al de laatste week van dit fantastische seizoen. Zoals Leanne zou zeggen: I. just. can't. cope. :-( Are you ready for this? Op naar de voorlaatste analyse van de winter editie.

- De headlines game. Je weet gewoon al voor aanvang van deze game, dat het voor één grote bak ellende gaat zorgen. But we're here for it. Mike blijft, zoals verwacht, niet ongeschonden. De media maakt gehakt van hem en let's be honest: dit heeft hij ook wel verdiend. Finn daarentegen verdiende zijn headline echt totaal niet. Come on, dit zorgt voor onnodig geruzie tussen Paige en Finn. 
- Aangezien de villa bómmetje vol is en er echt een moment komt dat er een aantal koppels naar huis moeten, was ik echt niet verbaasd om het feit dat er twee koppels het eiland moesten verlaten. Héél eerlijk: ik was blij om Rebecca en Jordan te zien vertrekken. Joejoe, not gonna miss you. Ik was wel sad om Nas en Eva te zien vertrekken. Nas was onze day one en we gaan zijn humor zeker missen.
- Jaahaa, er is weer hoop voor Shaughna. De komst van Jamie liet me even geloven dat dit haar redding ging worden. Maargoed, het blijft Love Island dus expect the unexpected. En voordat ik dat überhaupt kon denken was hij daar: de nieuwe Love Triangle. Oh dear, en deze is niet met Jamie. Nee, Shaughna catched feelings voor onze JB. Tot groot ongenoegen van vriendinnetje Demi natuurlijk. Ofcourse is Demi té aardig en besluit ze maar gewoon te gaan huilen in een hoekje totdat de situatie zich vanzelf oplost.
- Eerlijk: hoe awkward was het gesprek tussen Shaughna en Luke M?! Okay, Shaughna is een baas want ze heeft toch even de ballen om het zo maar even in de groep te gooien. Maar dat awkward lachje van Luke zei mij genoeg. Iets in mij zegt dat hij Shaughna niet eens in overweging nam. Maargoed, wie ben ik om te judgen.
- De recoupling volgde en suprise, suprise: Luke M koos voor Demi. Hoewel Shaughna echt iconic is en ze absoluut gemist gaat worden, was ik wel ontzettend blij voor Demi. Het vertrek deed me echt wel even pijn, hoor. Ik besefte me weer even dat het seizoen nu ten einde loopt en ik een nieuwe hobby moet gaan zoeken. ZUCHT.
- GUYS. Het aanzoek van Luke T. We moeten het hier echt even over hebben, want tranen vloeide over mijn wangen bij dit hele toneelstuk. Is this man even real?!? Als ik Sîannise was, was ik ter plekke met hem getrouwd daar. GETROUWD JA. Deze man is romantisch, creatief en weet echt altijd de juiste dingen te zeggen. Gosh. Dit moet echte liefde zijn.
- Jamie en Natalia. Ik heb medelijden met deze man. Alles wijst er gewoon op dat deze man aan een dood paard trekt. Natalia is daar duidelijk voor de Insta fame en is bereid om met iedereen aan te pappen die gewillig is. Correct me if I'm wrong guys.
- De val van Demi kan niet onbesproken blijven in deze analyse. HAHAHA. Terwijl ik deze aflevering keek had ik flinke griep en kon ik nergens om lachen. Maar dit. Serieus. Je kon me letterlijk oprapen van de grond. Deze vrouw was echt mijn mood die avond.
- De koppels in de villa moeten weer stemmen op "the least compatible" koppels. Hèhè, betekent dit dan exit Natalia? We zullen het in de aflevering van vanavond te weten komen.

Girls, ik ben helemaal klaar voor deze week. Het gaat een week vol tranen worden, want we weten allemaal wat ons te wachten staat: meeting the parents. OMG. Ik ben echt ontzettend benieuwd en kan niet wachten op een avondje emo-TV. Volgende week zijn we weer terug met een nieuwe analyse én weten we wie de winnaars van dit seizoen zijn. Fingers crossed voor Paige en Finn & Luke en Sîannise.

  • Mar 09, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie