Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Love Island UK: week 4

What. A. Week. Serieus. De Casa Amor week is elke keer opnieuw mijn favoriet. Ik vind het ook echt oprecht jammer dat de Nederlandse versie dit niet heeft. I'm totally here for the drama. Maar stiekem kon ik deze keer ook echt intens genieten van de deelnemers die wél besloten om trouw aan elkaar te blijven. Tijd om de tea over de afgelopen week weer te spillen. De afleveringen t/m zondag nog niet gezien? Be aware of spoilers.

- Shaughna was uiteraard weer de dramaqueen van de groep toen de boys uit de villa vertrokken. Meteen héérlijk negatief en om het af te maken was zij ook nog eens de enige waarvoor niks was achtergelaten. Ik dacht meteen: Shaughna, girl, je weet inmiddels toch wel dat Callum gewoon niet over dit soort nadenkt. Hij blijft je heus wel trouw. Little did I know...
- Ben ik de enige die de nieuwe jongens dit jaar een beetje mager vond? De girls in Casa Amor daarentegen vond ik wel echt pretty. Ik wist gewoon meteen: they are gonna cause some drama.
- We moeten het echt even hebben over de challenge met de cocktails. Ik krijg serieus wéér rillingen als ik eraan denk. Ik heb dat stuk dus ook echt snel geskipt. Stel je voor: jij bent de laatste chick in de rij. Hoe enorm veel ongewenst speeksel krijg je dan wel niet binnen?! Ieuw.
- Even tussendoor: hoe intens moeilijk is het om geen spoilers vanuit UK voorbij te zien komen? Bummer. Ik weet inmiddels al wie er wint en wie de tweede plaats inneemt. Maar no worries, ik zal jullie niet spoilen!
- Yay. Paige & Finley en Luke & Siânnisse besluiten allemaal afzonderlijk van elkaar om trouw te blijven. Happy me. As you know zijn zij echt mijn faves dus I couldn't be happier. Ik kon daarom ook echt niet wachten op het moment van de hereniging. Dat móet wel voor vuurwerk zorgen.
- Wat vonden jullie van de pruik van Priscilla? Ik was op z'n zachtst gezegd iets minder enthousiast. Maar hey: big Mikey werd er ontzettend vrolijk van dus top, toch?!
- What happened to Callum?! Onze scaffolder transformeert in een romantische, zoetsappige en gevoelige boy. Arme Shaughna. Ik houd mijn hart vast voor haar. 
- Ik kan maar niet geloven dat Nas zijn huidige partner Demi inruilt voor Eva. Come on, Nas. Ik ben gewoon fan van Demi. Ze is cute, bubbly en lijkt nooit slechte zin te hebben. De perfecte combo met Nas, zou je denken.
- De aflevering met de recoupling was echt ze-nuw-slopend. Pffff. Ik zat letterlijk op het puntje van de bank en eerlijk: ik moest een traantje laten bij de hereniging van Sîannise & Luke. Ik was echt intens blij voor ze. 
- Arme Shaughna. Ik vind het sneu voor haar. Ze had echt oprechte gevoelens voor Callum. Wat ik dan wel weer jammer vind is dat ze constant roept dat Callum gelogen heeft. Callum sprak nooit over zijn gevoelens: dus hoe kan hij gelogen hebben? But okay, I get it. We zijn allemaal wel eens onredelijk als we gekwetst zijn. Shaughna: still love you.
- Let's talk about the hideaway. Want oh my god, Sîannise. Meid, jij hebt echt ballen. En Luke na deze avond blauwe ballen. Die lapdance, met dat prachtige lingeriesetje. Ik applaudiseerde letterlijk voor je. You go, girl!
- Dan last, but definitely not least. Het moment waar we allemaal op gewacht hebben. Finley die de question popt. Zijn fantastische speech, die echt nooit leek op te houden by the way. De duidelijk zichtbare zenuwen bij hun allebei. I'm here for it. Wederom met tranen over m'n wangen. Paige & Finley: you're gonna make the cutest babies. 

Stiekem kon ik nog uren doorgaan, want deze week was echt NIET. NORMAAL. Maar er staat ons de komende twee weken nog zóveel leuks te wachten. Denk aan: de ouders ontmoeten, de baby challenge, flink wat recouplings en natuurlijk het shoppen van de galajurken. Bring it on. Ik kan in ieder geval echt niet wachten. See you next week for some new tea.

 

  • Mar 02, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie