Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Love Island UK: week 3

Back for the juice, babes. De afgelopen Love Island week was echt insane. En we zitten gewoon alweer op de helft. Time flies when you’re having fun. Er gebeurde afgelopen week echt ontzettend veel. Maar er staat ons waarschijnlijk nog iets véél beters te wachten. Vandaag worden de Islanders namelijk opgesplitst voor Casa Amor. Drama time! Lees vooral even mee als je de afleveringen tot en met zondagavond hebt gezien (spoiler alert).

- Nou, zoals verwacht hield het koppel Mike & Leanne niet lang stand. Leanne veranderde opeens in een bitch en kreeg de “ick” van Mike, zoals ze dat zelf heel mooi omschreef. Een mega ommezwaai. Helaas voor haar was haar timing bijzonder slecht. Want de recoupling stond voor de deur.
- Sophie, girl. Ik vind je echt een ontzettend leuke meid. Maar om iedereen nu te gaan smeken om jou te kiezen gaat me wat ver. Jij hebt de liefde al gevonden, dus ga lekker naar huis. Ik was dit keer absoluut team Shaughna. Hoe oneerlijk was het geweest als Demi naar huis moest en Sophie mocht blijven?
- Leanne is dumped from the Island dankzij big Mike. Girl, you get what you deserve. Natuurlijk maakt ze eerst nog even flinke heisa voordat ze vertrekt. Ze dumpt Mike op een nogal grove manier en verwacht dan dat hij haar gaat kiezen. Zo werkt dat niet, meid.
- Hoewel Mike de eerste twee weken bijna onzichtbaar de dagen doorkwam, is hij nu de grootste irritatie van de villa. Hij heeft plotseling sterke gevoelens voor Jess. En het lijkt erop dat Jess flink haar opties open houdt. Meid, don’t you get it? Hij liet je eerst zitten voor Leanne. Je bent dus gewoon zijn tweede optie. Ik voel oprecht medelijden met onze Luke Bieber, die mega goed van vertrouwen is.
- Rebecca voelt zich beledigd omdat Wallace haar een avocado toast heeft gemaakt als ontbijt. Rebecca, ik zou absoluut niet huilen als ze jou de villa uit gooien. Waarom die attitude? Zó onnodig.
- Na het “Kiss, Marry or Pie” spel is het overduidelijk. No more “What Do You Mean?” or “Sorry”, want Jess wil sowieso Mike’s “Yummy”. Luke M: If you were my boyfriend, I’d never let you go.
- Oh, wat baalde ik ervan dat er geen popcorn in huis was. Die ruzie tussen Jess en Luke. Prachtig. Uiteraard stond ik helemaal aan de kant van Luke en vond ik dat hij zelfs correct bleef bij het ruzie maken. Jammer weer hoe Jess zich eruit probeert te lullen. I thought you we’re better than that, Jess. Je wist héél goed waar je mee bezig was.
- Er is flink gestemd in de villa op de koppels die the least compatible zijn. Er gaan weer mensen naar huis. Tijd voor drama. Hoewel ik eerder Sophie meteen naar huis zou sturen, had ik het nu wel geweten. Onze policeman is namelijk onbevreesd en maakt hiermee zeker geen vrienden. Daarnaast zou voor mij de keuze tussen Wallace en Rebecca ook easy zijn. Shockingly kiest de meerderheid er toch voor om Sophie en Wallace naar huis te sturen. Soph, go get your man; zoals Paige zo mooi zei.

Het was een mooie week met de nodige drama en ik ben zeker ready voor vanavond: Casa Amor time! Ik ben echt ontzettend benieuwd welk koppel dit gaat overleven. Ik zet al mijn geld in op Paige & Fin en Siânnise & Luke T. Ze zijn mijn absolute fave en ik heb het idee dat ze heel ver zouden kunnen komen. Ik heb mijn twijfels over Nas & Demi. I know: ze zijn echt adorable samen. Maar ik heb het gevoel dat dit geen happy ending gaat worden. We’ll see! See you next week.

 

  • Feb 24, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie