Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Love Island UK: week 2

Omg, ladies. We moeten het echt weer even hebben over de tweede week van Love Island. Want ik blijf echt elke aflevering mind blown over alles wat er gebeurd. Geloof me, de Nederlandse versie is hier niks bij. De Geordie Shore-achtige outfits, aanwezigheid van opvallende facings en cakey make-up looks zullen je verbazen. Time to spill the juice. Maar let op: lees niet verder als je nog niet gekeken hebt t/m maandag (spoilers!).

- Suprise, surprise. Sophie is tóch weer terug bij Connor OG. Wat heeft die arme jongen op zijn porseleinen tanden moeten bijten, zeg. Ik hoop zó voor Connor dat ze hem niet weer voor de eerste beste dude laat zitten.
- De challenge met de sexy dansjes ging er weer HEET aan toe. Jeetje. Soms toch wat plaatsvervangende schaamte op de bank. Maar die girls kunnen er wel wat van hoor. Zo soepel ben ik helaas niet ;-). Ik was zó nieuwsgierig toen de uitslag van de hartslagmeters voorgelezen werd. Want zoals elk jaar gaat dit vast weer voor gezeik zorgen.
- There she is: Becky with the goddess hair. De natural beauty van de villa doet haar intrede. De mannen natuurlijk massaal aan het kwijlen. Het viel me direct op dat ze voor Callum zou gaan en ik kon niet wachten op de catfight die onvermijdelijk zou zijn. Rebecca deinst voor niemand terug.
- Whaha, plottwist. Callum zit flink bij Shaughna onder de duim, dus hij besluit Rebecca alsnog af te wijzen. En hoe hilarisch dat Shaughna hem gewoon een heel script opdringt. Geloof me, dit koppel gaat echt geen stand houden.
- Onze natural beauty voor Rebecca besluit haar pijlen dan maar te richten op Connagh with a G. De meid heeft een flinke attitude, want ze pakt Connagh meteen beet voor een goeie “smooch”. Arme Siânnise.
- What’s going on met Mike en Leanne? Serieus. I don’t get it. Hij moet wat rustiger aan doen, maar vervolgens ligt ze hem wel uitgebreid te zoenen in bed. Girl, make up your mind. Als hij het niet voor je is, zeg dat dan gewoon. Ze laat die jongen compleet verward achter.
- Oh oh, MESSAGE (beeld je hierbij last seasons Ovie’s stem in). New guys in the villa. Ik ben ready, hoor. Bring them on. Hopelijk nieuwe kansen voor Eve & Siânnise.
- Okay, Luke & Luke treden de villa binnen. Maar hè, is dat Justin Bieber? Deze look-a-like is for real. Ik ben benieuwd hoelang het duurt tot Sophie weer toeslaat.
- Did not see that one coming. Rebecca, what are you doing girl? Eerst wil ze per se voor Connagh with a G gaan, terwijl Siânnise hem leuk vindt. Vervolgens flikt ze gewoon pre-cies hetzelfde met Luke. Sad. De bitch fight die erop volgt is wel weer mooi, maar ik ben definitely team Siânnise.
- Last, but absolutely not least: het vertrek van Connor OG. Oh god, wie had er nog meer in brok in haar keel? Ik vond het zo zielig. Ik had liever Leanne, Mike of Nas naar huis zien gaan. Boehoe. 

Het was echt een heftige week. Vooral de komst van de nieuwe boys en de recoupling die daarop volgde. Ik kan dan ook echt niet wachten om vanavond op de bank te ploffen en deze nieuwe week te aanschouwen.

Welk koppel heeft volgens jou de meeste kans op slagen? Ik ben nog steeds team Paige & Finley.

 

  • Feb 18, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie