Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Love Island UK: de finale
The moment we've all been waiting for was daar dan eindelijk: de finale. Oh my god, wat was het weer prachtig. Not gonna lie, ik heb flink wat happy tears gelaten. Besef even dat we 42 dagen lang elke dag naar onze vrienden uit de UK hebben gekeken en we weer flink wat maanden zullen moeten wachten op het volgende seizoen. Om het gat wat op te vullen, ben ik ze allemaal gaan volgen op Insta. En hoewel hier in Nederland alles plat ligt door het Corona-virus, partyen ze in de UK nog erop los. Ga ze zeker even volgen als je benieuwd bent of de koppels nog samen zijn.

- De dag waarvan je wist dat hij ging komen: de baby challenge. Stiekem de meest irritante aflevering van de hele serie, want WAT EEN GEJANK. I can't.
- De andere dag waarvan je wist dat hij ging komen: meeting the parents. Oh my god! Zoals jullie weten is dit mijn favoriete aflevering van het hele seizoen. En wat hebben onze islanders énige ouders. De oh's en ah's konden niet op bij mij. 
- Mijn favoriete meeting met de in laws was toch wel die van Luke T & Siannîse. Wat heeft Luke T een adorable mom. Ze was zó blij met haar nieuwe schoondochter. Te cute.
- Hoe leuk was het dat Eve als verrassing voor Jess mee kwam naar de villa? Absolute tranentrekker.
- Waren jullie blij met de finalisten? Ik namelijk wel! Het waren precies de vier koppels die ik graag in de finale wilde zien staan.
- Wat zagen de ladies er stunning uit op hun prom. Fantastisch hoe de jurken perfect matchten bij hun personalities. Demi natuurlijk in een extreme glitterjurk en onze vriendin Paigey babey in een lekker simpele zwarte jurk. Gorgeous.
- Hoe fancy heeft de productie de villa weer opgepimpt voor de ceremonie? De perfecte setting voor de zoetsappige, maar oh zo romantische, speeches.
- Ik wist al vanaf het begin dat Finn & Paige mijn fave koppel zou zijn tot het einde. Maar oh my god, die speech van Finn. Zijn oprechte tranen. Zucht. Dit was in mijn ogen echt het mooiste moment van heel het seizoen.
- De live finale vind ik wel altijd een dingetje. Het "bijklets" gedeelte voelt altijd als mega awkward tijdvulling. En eigenlijk wil je na die fantastische speeches gewoon weten wie er gewonnen heeft.
- THANK GOD. Paige & Finn zijn de uiteindelijke winnaars! Ik ben echt blij met deze top 4 en vind ze stuk voor stuk echt toppers.

Hoewel ik het vorige seizoen van Love Island UK echt fantastisch vond (Molly Mae, Tommy, Maura & Curtis: still love you), vond ik dit echt het allerleukste seizoen tot nu toe. Niet teveel drama, vooral veel liefde en heel veel vriendschappen. Nu hopen dat we niet al te lang hoeven te wachten tot het volgende seizoen, want dan ben ik zeker weer terug met de wekelijkse analyse. Thanks for reading! <3
  • Mar 16, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie