Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Love Island UK: de eerste week

YAY. Videoland maakte vorige week bekend dat de nieuwe winter-editie eindelijk te zien is. Couldn’t be happier, want de UK versie is mijn fav als het gaat om Love Island. De accenten, extensions en mini bikini’s vliegen je om de oren. Maar dat maakt het juist zo leuk. Tijd om de eerste week in de villa te evalueren. Lees niet verder als je nog niet gekeken hebt (want: spoiler alert).

- Is het niet grappig hoe alle mannen als hyena’s op Jess & Eve afgingen, maar beide weer met hangende pootjes terugkwamen bij hun voorgaande partner. LOL.
- We moeten het even hebben over die tanden van Connor. Want girl, ik blijf naar ze staren. Zoooo wit. En vooral ook zóveel. Damn.
- Wie is er nog meer fan van Paige? Ik ben echt obsessed met deze meid. Ze is mooi, grappig, eerlijk en is mega cute met Finley. You go, girl. Ik was wel echt in shock dat haar ex Lewis Capaldi is. WTF.
- Connagh with a G. We didn’t see that one coming. Ik weet niet wat ik van Connagh en Sophie moet denken. Sophie, mooie meid trouwens, houdt echt teveel haar opties open. Ik snap dat het week 1 is, maar hoe kan ze verbaast zijn over het feit dat Connor OG constant om bevestiging vraagt. Het was blijkbaar nodig, aangezien ze binnen no-time in de (heerlijk gespierde) armen van Connagh viel.
- Arme Nas. Ik heb met hem te doen. Ik ben bang dat Nas constant gefriendzoned gaat worden. Hij is gewoon way too nice.
- Ik was echt heartbroken toen Eve vertrok (of Jess? Ik haal ze nog steeds door elkaar). Tranen met tuiten bij de girls. Ik moest even slikken hoor.
- Hoewel Mike Leanne al snel verliet voor one of the twins en later weer op hangende pootjes terugkwam bij Leanne, wist ik niet wat ik van hem moest vinden. I’m kinda diggin him. Hij is een beetje “the dad” van de groep.
- Ik weet het nog niet met Shaughna. Ik voel het nog niet met haar. Hetzelfde geldt voor Callum. Maar dat zal vast nog wel gaan veranderen.

Ik ben he-le-maal ready voor de tweede week. Vandaag komt er weer een nieuwe meid in de villa, ready to shake things up. Dus ik ben benieuwd.

Welk koppel heeft tot nu toe de meeste potentie volgens jou? Let us know!

 

  • Feb 10, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie