Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Let's talk about that yummy
Okay, babes. Let’s talk about that yummy. Want what was mr. Bieber thinking toen hij dit nummer maakte. We hebben de videoclip al een aantal keer bekeken, maar onze minds zijn nog steeds BLOWN. Wat gebeurt hier allemaal?! Laten we even van het begin tot het eind erdoorheen lopen.

- Dat roze haar. Fantastisch. Hij kan het zeker hebben. Die violisten daarentegen hebben redelijk aparte kapsels. Het lijken op suikerspinnen, maar opzich matcht dat wel met de yummy vibe. Oh, dat jasje met die glitterslierten van die rechter violist, FABULOUS.
- Okay Justin, je zingt een droge stapel boterhammen met cheddar kaas toe met “yummy yummy”. Nou Biebs, wij hebben wel een andere definitie van yummy. Denk aan: hamburgers, frietjes met truffelmayo, kroketten, pizza, chips en ga zo maar door. Maar geen boterhammen met cheddarkaas, nee. De lyricvideo is trouwens wel wat meer satisfying. Die laat een constante loop zien van roze softijs. Wel weer yummy (x1000).
- Wat betekent “Bona fide stallion” in godsnaam? Als we het in de vertaler gooien, komt er “trouwe hengst” uit. Dus, hij noemt zijn vrouw trouwe hengst? We zien het al helemaal voor ons. Hailey: “Hi babe” Justin: “Hi trouwe hengst”. Ehhh, ok.
- Als je denkt alles gehad te hebben komen de chemische jello’s erbij. Die groene identificeren we meteen als cactus. Come on, het lijkt eerder op een cactus dan op iets dat yummy is. Maar vervolgens komt daar dan de felroze jello met erwtjes. Je leest het goed. ERWTJES. Why, oh why.
- Plotseling zit mr. Bieber aan een HUGE ronde tafel. Die er eerder nog niet was. Vreemd.
- Die man die kaaschips van een zilveren schaaltje zit te eten is wel echt een baas. Dit is gewoon onze mood als we ’s avonds op de bank aan het snacken zijn. De vrouw die haar mond volpropt met franse frietjes trouwens ook.
- Dan de random kat, wat een schatje is dat. Love it.

Al met al: veel roze (we love!!!), suikerspinnen, veel ge-yummy, trouwe hengsten, jello’s, erwten, droge boterhammen en katten. Klinkt toch redelijk als een slechte trip. Maar let’s be honest: hij blijft wel hangen ;-).

Bekijk de videoclip hieronder en laat ons zeker even jouw mening weten.

  • Jan 07, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie