Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Is er een baby Bieber on the way?

It’s time to have some bubbletalk… al maanden gaan er geruchten dat Hailey Baldwin en Justin Bieber een baby verwachten. Ze hebben er geen geheim van gemaakt dat ze een gezinnetje zouden willen starten, maar wanneer het dan eindelijk zo ver is, blijft een mysterie. Of hint Justin Bieber dan nu echt op een baby?

GERUCHT 1:

Whats up met al deze baby postings, Justin? Binnen één uur zijn er wel 13 foto’s van de schattigste babies gepost. Zonder duidelijke caption natuurlijk, om het lekker geheimzinnig te houden. Met een #yummy moeten we het op dit moment doen, maar de speculaties vliegen al in het rond in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

#yummy

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

GERUCHT 2:

Voor deze tip hebben we even onze innerlijke Sherlock Holmes naar boven gehaald. 22 november 2019 post Justin “next season BABIES”. Laat nou net zijn komende documentaire SEASONS heten, iets wat wij wel héél verdacht vinden. Kunnen we een grote aankondiging verwachten in deze YouTube docu?

 

Last but not least, GERUCHT 3:

In maart postte Justin Bieber nog dat hij werkte aan zijn herstel, zodat hij een goede man en vader kan zijn. Hij schreef: “Tijdens mijn laatste tour realiseerde ik me, en jullie hebben dat waarschijnlijk wel gezien, dat ik ongelukkig was. Ik verdien dat niet en jullie ook niet. Ik ben nu erop gefocust om mijn problemen op te lossen, om een goede man en vader te zijn. Muziek is enorm belangrijk voor mij, maar mijn gezondheid en familie gaat voor. Zodra het weer kan, kom ik met een kick ass album.”

Het lijkt weer beter te gaan met Justin zijn herstel, en het album is al onderweg. Dat de wens op een baby er is, is duidelijk uit alle uitingen die Justin gedaan heeft het afgelopen jaar. Zou hij dan nu ook de vader worden die hij wilt zijn? Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten op een baby Bieber.

 

 

 

  • Jan 07, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie