Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ik stuurde mijn Tinder matches de slechtste openingszinnen, DEEL 2

Stiekem heb ik al bijna 6 jaar een relatie, maar voor jullie ben ik toch het experiment aangegaan. Ik heb een Tinder profiel aangemaakt en ben begonnen met swipen. Meer dan 150 matches hebben een slechte openingszinnen ontvangen én stuurden de leukste reacties terug. De pareltjes kun je nu in deel 1 en 2 van mijn Tinder avonturen lezen. Pak een zak chips erbij en geniet ervan, tag je besties die hier wel eens inspiratie uit kunnen opdoen en laat me vooral weten wat voor antwoorden jullie krijgen na het sturen van deze slechte openingszinnen!

Lees ook: Ik stuurde mijn Tinder matches de slechtste openingzinnen, DEEL 1

1. Douze points voor deze comeback van Mr. Boeddha

2. Maar aan de andere kant: "99% of my socks are single and you don't see them caring about it."

3. Ik word ook wel eens Miss Drilpudding genoemd.

4. Een beetje zelfvertrouwen kan nooit kwaad. 

5. TIP: Eerlijkheid duurt niet altijd het langst op Tinder, als matches opgeheven kunnen worden.

6. Aww. Ze zijn zó behulpzaam daar op Tinder.

7. Soms vlogen de slechte openingszinnen heen en weer.

8. Was it me or the fart that took your breath away?

Nu mijn Tinder avontuur eindigt en het account gedeactiveerd wordt, blijf ik graag op de hoogte van jouw Tinder stories! Feel free om screenshots van jouw slechte openingszinnen te sturen via Instagram, Facebook of natuurlijk oldschool via de mail. Can't wait! 

 

  • Feb 28, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie