Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Ik stuurde mijn Tinder matches de slechtste openingszinnen, DEEL 1.

Laten we eerlijk zijn… ik denk dat mijn favoriete match in het leven Ben & Jerry’s is. Hoeveel vissen er ook te vinden zijn in de zee, de Chocolatey Shaped Fishes blijven mijn ultieme geluk. Toch is er op Tinder geen dag zo populair als Valentijn, waarop iedereen de zoektocht naar een andere match dan hun trouwe pot B&J weer start. Maar wát is nu de goede openingszin?

Speciaal voor jou ben ik een experiment gestart, waarbij ik voor de allereerste keer in mijn leven een Tinderaccount heb aangemaakt en ben begonnen met swipen. And it’s been a wild ride… ;-) De slechtste openingszinnen heb ik gestuurd naar mijn matches en met spanning heb ik gewacht op antwoorden. De pareltjes heb ik geselecteerd, zodat je hier wellicht inspiratie uit kunt opdoen. Of juist niet ;-)

1. Een jongen die je zélfs in Crocs sexy vindt... duidelijk een keeper!

2. Oops. Soms kan ik een McBitch zijn.

3. Damn Google Translate. 'Ik hield niet van regen, maar van een spetter'. On the other side: je krijgt gegarandeerd antwoord.

4. If you like a thing, you shoulda put a ring on it.

5. Soms vlogen de openingszinnen heen en weer.

6. Ja ja. Dirty talk wordt ook gewaardeerd op Tinder.

7. Na het sturen van de videoclip van Frikandel Speciaal, werd ik geRickrolled.

8. Ik voel het al. Dit is een match voor life.

9. F*ckboy alert!

Lees ook: Ik stuurde mijn Tinder matches de slechtste openingszinnen, DEEL 2

Ik moet bekennen dat ik vaak hardop lachend achter Tinder zat. Wil jij ook slechte openingszinnen testen, maar niet met je eigen profielfoto? I'll take one for the team. Laat me weten in de Facebook comments welke zinnen ik nog moet versturen en wie weet zie je ze volgende week in deel 2 van mijn Tinder avonturen terug...

 

  • Feb 14, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie