Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

De leukste home workouts voor quarantaine bodies

Nu 'Biechten Bitch' van Club Hub gestopt is, wil ik de trend van het opbiechten van guilty pleasures nog wel even voortzetten. Tijdens de #supportyourlocals fase heb ik namelijk iets te vaak besteld. Meerdere keren per week stond er weer een bezorger aan de deur met sushi, pizza's, burgers, cocktails of een griekse schotel. Waar onze bankrekening elke dag wat meer kromp, vlogen de cm's er in mijn taille bij. Hoog tijd voor verandering dus.

De struggle van een sport vinden die zelfs ík kan volhouden, was real. Hardlopen vind ik echt de hel, met skeeleren val ik al om als ik ernaar kijk en de sportscholen zijn helaas nog altijd gesloten. Maar van smoesjes vliegen de cm's er zeker niet af, dus hello workouts op YouTube en IGTV. Ze zijn gemakkelijk thuis te doen, kosten niet al te veel tijd en de summer bodies van de fitgirls die de lesjes geven werken erg motiverend. De 'leukste' A.K.A. de minst vreselijke home workouts, heb ik voor je op een rijtje gezet. 


1. Chloe Ting

Als je echt gemotiveerd bent, zijn de workout programs van Chloe Ting wel wat. Je kunt meedoen met allerlei gratis challenges die 2 tot 5 weken duren, waarbij je elke dag een schema van video workouts krijgt. Ga voor een Summer Shred Challenge, Hourglass Challenge of de Flat Belly Challenge. Op Instagram kun je al veel resultaten bekijken onder de originele hashtag #Chloetingchallenge. Succes en spierpijn zijn zeker weten gegarandeerd.


2. @Bootyclub

Dat je voor een booty hard moet werken, zie je wel aan de video's van Bootyclub. Elke keer weer heb je écht spierpijn, maar je ziet dan ook écht resultaat. Je kunt een aantal gratis IGTV lessen kijken, maar voor meer lessen te volgen heb je een betaald account nodig waarbij je drie keer per week de lessen thuis kunt volgen van @Bootyclubathome. They're worth it.


3. @Saintsandstars

Okay, voor deze tip moet ik Monica Geuze toch echt de credits geven. Haar Instagram posting over Saints & Stars maakte me direct enthousiast. Het aanbod dat zij in góede workouts hebben is echt huge. Of je nu op Instagram Live 3 keer per dag met ze mee wilt doen, op IGTV wekelijks workouts wilt volgen of door het hardlopen heen gemotiveerd wilt worden via Spotify: het is allemaal mogelijk.

 

Laat je vooral niet de eerste dagen ontmoedigen als je bijna niks mee kunt doen, na een korte tijd ga je écht al vooruitgang zien. Als je nou nog leuke home workouts ziet die in dit lijstje thuishoren, let me know in de comments ;-) 

  • Jun 11, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie