Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Yummy: food news!

We zitten nog niet zo lang binnen, maar de memes vliegen al heen en weer. Een meme die ik wel erg vaak voorbij zie komen, is toch wel de barbie die wat flinker is geworden na deze periode van binnen zitten. Iedereen lijkt zich er nu al in te herkennen en dat is niet gek als je ziet hoeveel bezorgservices er ontstaan met de lekkerste dingen. Je weet zo gek nog niet waar je moet beginnen, dus heb ik even een lijstje voor je gemaakt om mee te beginnen. Want: treat yourself en support de economie.

Dunkin Donuts

Stroopwafel, Rocky Road, Raspberry Cheesecake of een KitKat Star. Alle donuts waar je van droomt, kun je nu gewoon thuis laten leveren. Oké, we moeten toegeven dat de verzendkosten wat heftig kunnen zijn. Als Limburger moet ik namelijk 10 euro betalen om deze sweethearts naar me toe te laten komen, maar je mag jezelf wel eens wat gunnen. Naast lekker zijn ze namelijk ook de perfecte props voor je foto; kun je je Instagram feed ook nog vrolijk bijhouden! 

Supportlocals

Niet alleen de horeca staat onder druk maar ook de leveranciers die leveren aan restaurants. Miljuschka kwam als echte foodie, samen met een groep mensen, met een initiatief waar wij heel blij van worden: www.supportlocals.nl. Je kunt hier een box met heerlijke producten van deze leveranciers bestellen. Zo heb jij de lekkerste ingrediënten in huis en help je hen met blijven bestaan. Win-win dus.

Op dit moment kun je dit alleen bestellen als je in Amsterdam woont, maar het zal snel ook in andere steden beschikbaar worden. Om te zien hoe je hieraan mee kunt helpen, kan je even een kijkje op hun website nemen. Daar zal snel een guideline komen.

Dit bericht bekijken op Instagram

GROOT NIEUWS! We hebben met een mooie groep mensen afgelopen 24 uur er keihard aan getrokken om te zorgen dat de smaak niet omvalt. Want ambachtelijke producten worden vaak op grote schaal geleverd aan restaurants. Die zijn nu dicht. Waardoor niet alleen de horeca onder druk staat maar ook de leveranciers. Om te zorgen dat de locale producenten achter deze producten niet omvallen lanceren we vanaf vandaag een box met producten die bomvol smaak zitten. Via www.supportlocals.nl kan je nu bestellen. Het helpt de producten, jij hebt heerlijk eten in huis en hun ambachtelijke smaak blijft staan. Win-Win lijkt me. Needles to say verdien ik niks op deze doos. Het is puur smaak-egoïsme wat hier spreekt. Want als we nu elkaar als foodies niet steunen hebben we straks geen smaakbeleving zoals we gewend zijn en verdienen. Deze box richt zich nu op amsterdam. Maar de komende dagen komen we met een guideline hoe je dit in jouw regio kan realiseren😘 #hetkomtwelfood #foodtussendedeur #wijzijnbezorgd

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Rijks Restaurant

Via Ubereats en Deliveroo kun je nu bestellen bij RIJKS. Voor 32,50 euro kun je genieten van een driegangenmenu. Voorlopig bestaat het menu uit een groene gazpacho vooraf, tri-tip van rund als hoofdgerecht en een chocolade brownie als afsluiter. Hoe meer er besteld wordt, hoe meer gerechten er worden toegevoegd. Yummy! 

Waarkanikafhalen.nl

Je kan nu niet eten bij een restaurant, maar je kunt nog altijd de lokale restaurants steunen door iets te bestellen en dat dan af te halen. Via waarkanikafhalen.nl kun je zoeken op je postcode, naar allerlei lekkere mogelijkheden. Als restaurant kun je je nu gratis aanmelden.

Om de horeca te steunen, kun je ook cadeaubonnen kopen die je dan later inlevert. Een blijk van steun en al wat extra inkomsten voor lokale horeca. Heb jij nog meer lekkere initiatieven gevonden om te eten? Laat het ons vooral weten, zodat we deze kunnen toevoegen!  

  • Mar 19, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie