Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Festivals in je achtertuin ⛱️

Stiekem huilen we toch wel een klein beetje, wetende dat we eigenlijk nu zouden genieten van Post Malone op Pinkpop. Helaas gaan de festivals niet door en zijn de enige muzikale uitspattingen dit jaar van onze dronken besties. Niet ideaal, maar we'll get over it. In de tussentijd organiseren we een festival in onze achtertuin, shaken we daar wel uitgebreid met onze booties en drinken voor veel minder geld vééls te veel. En zie het van de positieve kant; de dixi-bezoeken gaan we in ieder geval niet missen. 

Je kunt deze blog volgen om je favoriete staycation festival te organiseren. Vergeet niet foto's te maken en die te delen op Insta. Want #drankjesendansjes en #watwasjeweergeweldig mogen voor de echte festival beleving natuurlijk niet ontbreken.

Fabulous uitnodigingen
Bedenk wie jouw festivals altijd afmaken en laat vooral de zeurderige meeganger die je toch nooit echt als vriendin beschouwde thuis, want 1,5 meter afstand moet je kunnen garanderen, toch? ;-) Als je een lijstje met namen hebt, kun je de uitnodigingen maken en sturen. Laat je inspireren door Coachella looks en ga los met de glitters en sterretjes. Maak de uitnodigingen via apps als Canva en Picsart, of ga lekker DIY'en met een knutselstash.

Time to decorate
Maak van jouw tuin een echt festival-walhalla. Creeër een podium met een draaiset, bluetooth boxen of een karaoke microfoon. Leg in een hoekje picknick kleden neer naast de barbeque en creeër een cocktail barretje met pina colada's. Tada, zo heb je ook aan een look-a-like foodtruck gedacht. Hang wat gezellige lampjes op en zet een palmboom neer voor tropische vibes. 

Line-up
Een belangrijk onderdeel van je homemade festival is de line-up. Who needs Martin Garrix als jij dé dj van de dag bent? Release your inner-dj met de Lenco ... en maak je eerste debut in je achtertuin. Of speel Spotify lijsten af van live tracks van je favoriete bands en connect met de Bluetooth speakers. Om de avond goed af te sluiten, houd je nog een karaoke uurtje. Fun guaranteed.

Food & cocktails
Gooi je barbecue aan en maak alvast een kan met Pina Colada's klaar. Geen wachtrij en véél goedkoper dan dat biertje van drie euro op Pinkpop. Als je van het dansen nog honger krijgt, maak je gewoon nog een pizzaatje met de Home Slice. Heb je meteen de extra vettige calorieën van een festival.

Camping life
Maak je festival beleving helemaal af en rol na een avondje dansen zo in je tent. Of leg matrassen in de woonkamer voor een glamping ervaring.

  • Jun 19, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie