Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Deze serie op Netflix wordt je nieuwe verslaving

Geloof me, deze realityserie gaat je nieuwe favoriet worden. Ik ben intens verdrietig dat ik in één weekend door het hele seizoen heen was, want: IK. WIL. MEER. Het zijn 12 afleveringen van ongeveer drie kwartier per stuk. Je leest het goed. Ik heb me dit weekend schuldig gemaakt aan een marathon van 9 uur kijkplezier. Maar let’s be honest: met storm Ciara gisteren hadden we een goed excuus. Okay, terug naar the Circle. Want waar the F gaat deze FANTASTISCHE serie dan over?

Bij reality TV denk je vaak aan programma’s als Love Island en Temptation Island. Maar The Circle is alles behalve dat. Het gaat over een aantal jongeren in één appartementencomplex. Iedereen heeft zijn eigen appartement. Ze zien en horen elkaar niet, maar chatten met elkaar via de spraakgestuurde Circle App. De één kiest ervoor om helemaal zichzelf te zijn, maar de ander kiest er weer voor om als Catfish het spel in te gaan. Er worden spelletjes gespeeld, er ontstaan vriendschappen en er wordt gestemd. De best beoordeelde spelers krijgen de macht om iemand te blokkeren. Degene die overblijven maken kans op de hoofdprijs van 100K(!!!).

Ik beloof je echt dat dit programma je hart laat smelten. Catfish Seaburn doet zich voor als zijn vriendin Rebecca en raakt verstrikt in een gesprek over menstruaties (HILARISCH!), deelnemer Ed neemt zijn moeder mee om hem te adviseren, er ontstaat een real bromance tussen Shooby en Joey en uiteraard is er ook plek voor virtuele (én misschien wel real life) liefdes en vriendschappen. Het programma is echt héérlijk Amerikaans, dus bereid je voor op over-enthousiasme, heel veel liefde en connecties voor het leven. Waarschuwing: je gaat echt volledig meeleven met je favoriete spelers en zit écht op het puntje van je stoel bij de rankings.

Heb jij the Circle al gezien? Laat ons zeker even weten wie je favorieten zijn! (SO to Shooby & Joey <3)

 
  • Feb 10, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie