Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

Deze food tatoeages MOET je hebben

Ik zal er niet om heen draaien; ik HOU van eten. En dan hebben we het niet persé over het meest gezonde eten met veel vitamines en weinig koolhydraten. Ik heb het meer over truffelburgers, frietjes, pasta's, de eeuwige verslaving aan chips en chocolade, met milkshakes én cocktails. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar mijn punt is duidelijk, toch?

Naast mijn liefde voor eten, ben ik ook gek op girly tattoo's. Kleurrijk, over de top en een beetje fout; heerlijk! Hele avonden bekijk ik (op de bank met een bakje chips) de een na de andere kleurrijke tattoo. Waar ik helemaal enthousiast van word, zijn tattoo's van eten; het beste van twee werelden gecombineerd. Je kunt dan wel begrijpen, dat ik deze kunstwerkjes wel moest delen met jullie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Thank you Samantha! 💖

Een bericht gedeeld door Kelly McGrath (@kellymcgrathart) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Inner thigh today for Noelle ❤️

Een bericht gedeeld door 🌱🌻Dawber🌻🌱 (@jodydawber) op

Dit is toch geweldig? Ik ben in ieder geval fan! Laat me weten in de comments welke jouw favoriet is. Of nog beter... deel jouw tattoo op Instagram met #bubblebae. Heb ik ook weer een excuus om vanavond op de bank met een bakje chips te gaan zitten ;-)

  • Jan 30, 2020
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie