Gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Vóór 15u besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna

5x tips voor het perfecte karaoke-feestje
Laten we eerlijk zijn… Een fout karaoke-feestje is absoluut onze guilty pleasure. We zijn helaas niet allemaal gezegend met “The Voice of Holland”, maar zodra er een karaoke microfoon in de buurt is vergeten we dit helemaal! Zeker als foute hits als “Girls Just Wanna Have Fun” door de speakers klinken. Wij hebben de ultieme tips voor een geslaagd karaoke-feestje op een rijtje gezet.

1. Mic check, one, two
Het feestje kan niet beginnen zonder een fabulous karaoke microfoon. Gelukkig hebben wij een ROZE(!!!!) karaoke microfoon in ons assortiment. En om het nog cooler te maken: deze microfoon heeft ingebouwde licht- en geluidseffecten. Hoe leuk is dat?!? De batterij gaat 8 uur mee, dus ook als het feestje wat langer doorgaat dan verwacht: no problem. De microfoon werkt via een Bluetooth verbinding en kan dankzij de telefoonhouder makkelijk connecten met je smartphone. Je shopt de "Shake It Off" hier.

2. Party playlist
Bij een goed karaokefeestje horen goede meezingers, zodat iedereen lekker mee kan doen. Wanneer je een feestje viert met jong en oud moet je hier natuurlijk wel rekening mee houden. Hoe graag we het ook zouden willen, de kids van nu zullen “I Wanna Dance With Somebody” van Whitney Houston niet mee kunnen zingen. Wij hebben een Spotify playlist voor jullie samengesteld met de foutste hits voor jong en oud.

3. Let’s get this party started!
Tijd om je vrienden en/of familie te informeren! Ga je dit doen door middel van een simpel appje of ga je all out met een fantastische uitnodiging? Wij zijn voor je aan de slag gegaan en hebben voor zowel online als offline gebruik een flitsende uitnodiging voor jullie gemaakt. Je download de print versie hier en de digitale versie hier.

4. I want pizza, not your opinion
Een feestje is in onze ogen nóóit compleet zonder een lekker hapje en drankje. Ga voor een classic pizza party, maak een popcorn bar met verschillende toppings of laat je gasten een heerlijke taco samenstellen. Bij foute feestje horen natuurlijk lekkere cocktails zoals een klassieke Mojito, een frisse prosecco of een oldschool Malibu Cola mixdrankje. Hier vind je onze favoriete cocktails voor een karaoke-avond op een rijtje. Liever geen alcohol? Geen probleem! Ga op zoek naar lekkere non-alcoholic mocktail recepten via bijvoorbeeld Pinterest.

5. Spice it up!
Last but not least: de aankleding! Het is dan natuurlijk wel zo leuk als de aankleding bij het karaoke thema matcht 😊. Heb je nog oude CD’s en LP’s op zolder? Tijd om de stof eraf te halen. Met een paar simpele tools maak je al snel een leuke slinger ervan. Discoballen en de nodige glitters mogen natuurlijk niet ontbreken. Hang een leuk glittergordijn in de deuropening of koop wat confettipoppers. Gegarandeerd dat jouw karaoke-feestje een groot succes gaat worden!

Hebben jullie nog leuke tips of ideeën voor een geslaagd karaoke-feestje? Laat het ons weten in de comments!
  • Dec 16, 2019
  • Categorie: Blog
  • Comments: 0
Leave a comment

Let op, comments worden eerst goedgekeurd voor publicatie